Στέλνουν την Καινούργιου απέναντι από την Μενεγάκη;

Στέλνουν την Καινούργιου απέναντι από την Μενεγάκη;
Ενημερώθηκε: 14/05/19 - 11:39

Πολλά είναι τα σχέδια που καταστρώνουν τα κανάλια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Το Open μετά από μια κακή χρονιά θα τα παίξει όλα για όλα ώστε να αυξήσει τα νούμερά του, αφού δεύτερη σερί αποτυχία είναι φυσικό να φέρει αλυσιδωτές και εκρηκτικές εξελίξεις.

Ένα από τα σχέδια των στελεχών του καναλιού περιλαμβάνει και την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Παιανία.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι σημαίνει αυτό. Τον ερχόμενο Ιούνιο ολοκληρώνεται η συμφωνία του Φίλιππου Βρυώνη με το Open για την καθημερινή ζώνη 13:00 με 14:00 το μεσημέρι που διατίθεται για τηλεπωλήσεις. Αυτό ενδέχεται να επηρεάσει την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ίσως γίνει τετράωρη για να καλύψει το κενό που θα προκύψει.

Αυτό που συζητείται είναι ακόμη και στην περίπτωση που δεν αυξηθεί η διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια του Open να παίζει για μια ώρα απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν αποκλείεται λοιπόν το «Ευτυχείτε» να ξεκινά στις 11 το πρωί και να παίρνει πάσα από κάποιο άλλο infotainment πρόγραμμα. Για να δούμε να οι άνθρωποι του Open θα τεστάρουν την Κατερίνα Καινούργιου απέναντι από την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.