Στην ίδια της την εκπομπή «έθαψε» ο Νίκος Γκάνος τη Ναταλία Γερμανού

Στην ίδια της την εκπομπή «έθαψε» ο Νίκος Γκάνος τη Ναταλία Γερμανού
Ενημερώθηκε: 09/06/19 - 12:45

Κρατάει χρόνια αυτή η... κόντρα και δοθείσης της ευκαιρίας τα τηλεοπτικά «φτυάρια» παίρνουν φωτιά. Μιλάμε για την κόντρα Ναταλίας Γερμανού με τον Νίκο Γκάνο ή του Νίκου Γκάνου με τη Ναταλία Γερμανού, που ξεκινά πριν από μερικά χρόνια, όταν η τηλεοπτική συνεργασία τους είχε λήξει άδοξα.  

Ο τραγουδιστής... έθαψε τη Ναταλία Γερμανού στην ίδια της την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» - μάλιστα η παρουσιάστρια είπε πως η ίδια το ζήτησε από συνεργάτες της εκπομπής να μιλήσουν μαζί του- αλλά παρά τη «φιλοξενία» στην τηλεοπτικό αέρα του , ο Νίκος δεν δίστασε να… «την πει» στην Ναταλία.

«Συμπαθούσα τη Γερμανού πριν τη γνωρίσω»

Οταν ρωτήθηκε αν συμπαθεί την παρουσιάστρια, ο Γκάνος απάντησε «Τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην εκπομπή «Namaste», αλλά αυτή η συνύπαρξη δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Και φαίνεται πως ο τραγουδιστής ακόμη το… κρατάει.

«Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία, νομίζω την είχα κάνει και block. Τώρα που θα πας το βίντεο αυτό στη Ναταλία δεν το σκέφτεσαι;», είπε μάλιστα ο Γκάνος στη συνεργάτιδα της εκπομπής.

Η απάντηση της Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού βέβαια δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα είπε ο Νίκος Γκάνος στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της.

«Ήταν μια χρονιά στο Epsilon που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος. Ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα… μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια Νικούλη μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, νομίζω καλά έχουν πει. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω», είπε η παρουσιάστρια.