Στο χθεσινο επεισόδιο του GNTM 2 η κυριαρχία της Κέισι ήταν ολοκληρωτική - Ποια αποχώρησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο χθεσινο επεισόδιο του GNTM 2 η κυριαρχία της Κέισι ήταν ολοκληρωτική - Ποια αποχώρησε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 18/12/19 - 03:12

Στο χθεσινο επεισόδιο του GNTM 2 η κυριαρχία της Κέισί ήταν ολοκληρωτική. Είτε ως «Σιτσιλιάνα χήρα», είτε ως σέξι κορίτσι των... πιτς, με σούπερ αισθησιακό φόρεμα σε πίστα αγώνων αυτοκινήτου, ήταν αυτή που όχι μόνο κέρδισ ετην επιτροπή, αλλά και εντυπωσιάσε το τηλεοπτικό κοινό του Greece Next Top Model.

Όπως ήταν φυσικό πήρε πρώτη το εισιτήριο για τον τελικό και μάλιστα να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί.

Βέβαια όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από αυτή την αναπάντεχη δυναμική επιστροφή της Κέισι, καθώς νωπή είναι ακόμα στη μνήμη όσω είδαν το προτελευταίο επεισόδιο, με την Κοκκινοσκουφίτσα, την Κέισι να έχει φθάσει στο σημείο να βάλει τα κλάματα και να αποχωρήσει από τη φωτογράφηση, διότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο της.

Όμως, τέλος καλό, όλα καλά για την Κέισι. Για αυτήν, που δεν ήταν καλά τα πράγματα, ήταν για την Μαρία. Το κορίτσι που ήρθε από την επαρχία, ένα «ακατέργαστο διαμάντι» που παρουσίασε εκπληκτική εξέλιξη και δικαίως μπορεί να ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ

Η αποχώρηση της Μαρίας δεν έγινε γιατί τα πήγε χειρότερα από τις υπόλοιπες. Αλλά γιατί δεν... γινόταν να μείνουν εκτός τελικού η Κέισι, η Κάτια και η Άννα-Μαρία.

Δείτε τα βίντεο από τα concept της Τρίτης: