Στο Mega και επισήμως η Ελένη Μενεγάκη!-Δείτε την ανακοίνωση του καναλιού

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού
Ενημερώθηκε: 08/04/21 - 10:38

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονα οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα, το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, επισημοποιώντας με αυτό τον τρόπο την ένταξη της παρουσιάστριας στο δυναμικό του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ