Στον Μαρινάκη κληρώνει η Forthnet

Στον Μαρινάκη κληρώνει η Forthnet
Ενημερώθηκε: 21/10/19 - 10:31

Στο στάδιο πριν από τις υπογραφές βρίσκονται Άλτερ Έγκο ΜΜΕ και δανείστριες τράπεζες, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση της Forthnet.

Το τίμημα θα κυμανθεί μεταξύ 40 – 45 εκατ. ευρώ, θα υπάρξει δε «κούρεμα» των δανείων, σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει το 80%. Η πρόταση της Άλτερ Έγκο ΜΜΕ ήταν η μοναδική δεσμευτική που κατατέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων, η οποία συνοδευόταν και από  κατάθεση μετρητών. Οι υπόλοιπες δεν ήταν δεσμευτικές και προέβλεπαν ανάλογο «κούρεμα» των δανείων που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες.

Οι συζητήσεις στο παρελθόν κράτησαν επί μακρόν, οι οποίες ήταν και αποκλειστικές για ένα διάστημα, με το σχήμα Vodafone – WIND, ενώ ακολούθησε η κρούση από τον ΑΝΤ1, χωρίς την υποβολή προσφοράς εντός του χρονικού πλαισίου των διαπραγματεύσεων. Αν μπουν οι υπογραφές, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποκτήσει πρόσβαση στη συνδρομητική τηλεόραση, παράλληλα με την ελεύθερη, ενώ θα μπει στην τηλεφωνία, σταθερή και κινητή, και στο Internet.

Πηγή: Typologies