Συσκέψεις στον Alpha για το νέο πρόγραμμα

 
Συσκέψεις στον Alpha για το νέο πρόγραμμα

Ενημερώθηκε: 27/05/21 - 13:15

Ζυμώσεις επί ζυμώσεων και στον Alpha, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν τώρα «πλάθεται», για να πουληθεί σαν ζεστό ψωμάκι στους τηλεθεατές!

Νίκος Μουτσινάς

Ελένη Μενεγάκη

Ποιο είναι το ρεζουμέ των συζητήσεων και των συσκέψεων στη διοίκηση προγράμματος του καναλιού; Οτι η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραμένει στην πρωινή ζώνη, η Τατιάνα Στεφανίδου μετακομίζει για άλλες ζώνες, μάλλον απογευματινές, ενώ μία δεύτερη ευκαιρία δίνεται από το κανάλι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Pop Up», και πάλι το μεσημέρι, με στόχο να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό που θα της ασκήσουν ο και η την ίδια πάντα ώρα.

Οσον αφορά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy day» ενδέχεται να αρχίζει λίγο νωρίτερα και να τελειώνει λίγο νωρίτερα, ώστε να χωρέσει αμέσως μετά ένα φρέσκο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αξιοποιώντας και το δυνατό lead in της Σταματίνας.

Ο Alpha, ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε φέτος στη μετά «Happy day» ζώνη… Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ταίριαξε στο πρόγραμμα, παραιτήθηκε και αυτό έφερε εσπευσμένες λύσεις. Η Τατιάνα Στεφανίδου και το κοινωνικό μαγκαζίνο «T-live» έκαναν ένα μεγάλο αγώνα για να μαζέψουν την κατάσταση, σε μια χρονιά που ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος.

Οπως λέγεται στους διαδρόμους του καναλιού, τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι θέλει ένα πρωινό όπως όλα τα αλλά που προβάλλονται στις 10.00 με 13.00, με κους κους, ομορφιά, μόδα, μαγειρική και άστρα. Και το σίγουρο είναι πως η Τατιάνα μάλλον θα πρέπει να αλλάξει ζώνη, προς απόγευμα μεριά…

Συνεχίζει και ο Άκης Πετρετζίκης

Πού καιρός για ταξίδια; Τώρα θα γίνει πατέρας και αφήστε που με τον Covid-19 δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη!

Ακης Πετρετζίκης

Ο άνοιξε τα τηλεοπτικά του χαρτιά στη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει με τη μαγειρική εκπομπή του «Kitchen lab» στον Alpha, αλλά όχι όμως και με την ταξιδιωτική παραγωγή «Αkis Food tour», που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και λόγω πανδημίας!

Ο σεφ, που για το «Kitchen lab» είπε το αμίμητο «θα συνεχιστεί και θα φτάσει μέχρι να μεγαλώσει ο γιος μου και θα τη βλέπει μέχρι κι εκείνος», έσταζε μέλι για τους Σκορδά – Λιάγκα, που τον βοήθησαν στα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, ενώ μίλησε και για τα προσωπικά του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα πολύ» ήταν τα τρυφερά λόγια για την οικογένειά του!

Espresso 

Πηγή: