Τανιμανίδης στον Μουτσινά on air: Ψάχνω για το Survivor έναν άνδρα στιβαρό...

Τανιμανίδης στον Μουτσινά on air: Ψάχνω για το Survivor έναν άνδρα στιβαρό...
Ενημερώθηκε: 27/02/19 - 03:59

«Πενία τέχνας κατεργάζεται», λέει το αρχαίο ρητό και φαίνεται ότι ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, το γνωρίζει καλά και προσπαθεί να το εφαρμόσει για να λύσει τα προβλήματα της χαμηλής τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη -του ΣΚΑΪ- να παίρνει τηλέφωνο τον Νίκο Μουτσινά, -στο OPEN TV- στον αέρα της εκπομπής του, «Για την παρέα», και να σχολιάζει τον καυγά των Τούρκων με τους Έλληνες παίκτες.

Νωρίτερα ο Νίκος Μουτσινάς είχε αναφερθεί με καυστικό τρόπο στο περιστατικό αυτό.

Έτσι το σχόλιο αυτό, έδωσε την ευκαιρία στους παραγωγούς του «Survivor» να βάλουν τον Σάκη Τανιμανίδη να πάρει τηλέφωνο, από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για να εκμεταλλευτούν την υψηλή τηλεθέασή της μπας και «τσιμπήσει» κάτι από νούμερα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Όμως η κίνηση αυτή του Σάκη Τανιμανίδη, έκρυβε και μία πρόταση-έκπληξη. Ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε αμήχανος τον παρουσιαστή του «Survivor» να του προτείνει να μπει στο παιχνίδι:

«Ψάχνω έναν άντρα στιβαρό να μπει στο Survivor και να κόψει τον τσαμπουκά των Τούρκων» είπε ο Τανιμανίδης στον Μουτσινά, ο οποίος βέβαια αντιμετώπισε με χιούμορ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: