«Θρόνος» για την Κατερίνα Καινούργιου! Στενό μαρκάρισμα από τον Alpha για τη θέση της Ελένης Μενεγάκη

«Θρόνος» για την Κατερίνα Καινούργιου! Στενό μαρκάρισμα από τον Alpha για τη θέση της Ελένης Μενεγάκη
Ενημερώθηκε: 24/04/20 - 13:34

Είναι τελικά η Κατερίνα Καινούργιου η πρώτη επιλαχούσα για τον «θρόνο» της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha;

Όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε!» να καλύπτει την επόμενη σεζόν το κενό που θα αφήσει πίσω της η «ωραία Ελένη», αναλαμβάνοντας τη ζώνη της. Η ξανθιά παρουσιάστρια, πάντως, φαίνεται να αποτελεί το μήλον της Έριδος τόσο για το Open, που επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί της, όσο και τον Alpha, που τη… φλερτάρει επίμονα προκειμένου να τη στέψει «βασίλισσα» στη θέση της «βασίλισσας», η οποία το φετινό καλοκαίρι θα αποχωρήσει από το κανάλι, ίσως και από την τηλεόραση γενικότερα.

Οι πληροφορίες λένε πως η διοίκηση του σταθμού της Παλλήνης έχει κάνει στενό μαρκάρισμα στην Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα με ολοκληρωμένη πρόταση, δίνοντας βάρος στις οικονομικές απολαβές της παρουσιάστριας, ώστε να αποφασίσει πιο εύκολα! Η ίδια, ωστόσο, ύστερα από μια πολύ καλή τηλεοπτική σεζόν και με το συμβόλαιό της να λήγει το καλοκαίρι, φημολογείται πως θα δώσει προτεραιότητα στις συζητήσεις με το Open, που της έδωσε άλλωστε την ευκαιρία να αναλάβει και να «τρέξει» με επιτυχία την πρωινή ζώνη.

Στην περίπτωση που η Κατερίνα δεν αλλάξει τηλεοπτική στέγη, φημολογείται πως τον Σεπτέμβριο θα κάνει πρεμιέρα με ανανεωμένη ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και με μεγαλύτερο μπάτζετ παραγωγής, που συνεπάγεται καλύτερες οικονομικές αποδοχές και για την ίδια.

Πηγή: Espresso