«ΖΩΗ»: Η μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, του Αντ1 - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

 
«ΖΩΗ»: Η μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, του Αντ1 - Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Ενημερώθηκε: 17/06/24 - 12:58

Η «ΖΩΗ» είναι μια μεταφυσική συναισθηματική κομεντί, μία mini σειρά με αυτοτελείς ιστορίες, που προβάλλει την αγάπη για τη ζωή. Πλαισιωμένη από ένα εντυπωσιακό all-star cast, σε κάθε επεισόδιο η Μαρία Καβογιάννη στον ρόλο της Ζωής αναλαμβάνει μια καινούργια αποστολή, που ανοίγει ένα νέο παράθυρο στον μικρόκοσμό της, ενώ ταυτόχρονα πραγματεύεται τη γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και ένα κοινωνικό ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου και την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 22:30 η «ΖΩΗ» έρχεται με 2 νέα συναρπαστικά επεισόδια. Γιατί, εκεί που τελειώνει η πραγματικότητα, αρχίζει η… «ΖΩΗ»!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 4 – ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

«ΤΖΕΜΙΛ»

Τζεμίλ και Ομάρ, τα δίδυμα αδέρφια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης, που έρχονταν αντιμέτωπα με τον ρατσισμό σε όλη τους τη ζωή. Σε μία ακόμα πράξη ρατσιστικής βίας, ο Τζεμίλ δολοφονείται από ένα μέλος σπείρας εθνικιστών πριν προλάβει να επιστρέψει στον αδελφό του, Ομάρ, το ρολόι που του έκλεψε. Τώρα, έστω και μετά θάνατον, ο Τζεμίλ θέλει να επιστρέψει το ρολόι εκεί που ανήκει. Η τρίτη αποστολή της Ζωής είναι να βρει τον δολοφόνο του Τζεμίλ, που δεν συνελήφθη ποτέ, και να τον πείσει να επιστρέψει στον Ομάρ το ρολόι που πήρε από τον Τζεμίλ όταν τον σκότωσε, να ομολογήσει και να ζητήσει συγχώρεση για τις πράξεις του.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Τάσος Παλαντζίδης, Γιώργος Κοψιδάς, Εύα Κέσσελρινγκ

Guest Starring: Ορέστης Χαλκιάς, Ιωσήφ Ιωσηφίδης

Special Guests: Πάνος Ιωαννίδης

Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου

Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

Επεισόδιο 5 – ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

«ΣΑΛΩΜΗ»

Σαλώμη, η Εβραία μάνα που έδωσε κρυφά το παιδί της σε μια οικογένεια Χριστιανών για να το σώσει από τους Γερμανούς. Η Σαλώμη επέζησε από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ και επέστρεψε μετά από χρόνια στην Ελλάδα, όπου έμεινε στη σκιά βλέποντας τον γιο της, και αργότερα την εγγονή της, να μεγαλώνουν χωρίς εκείνη. Δεν βρήκε ποτέ τη δύναμη να τους πει την αλήθεια. Μόνο μετά θάνατον. Μόνο τώρα, που η εγγονή της η Νίνα την έχει πιο πολλή ανάγκη από ποτέ. Αυτή είναι η τέταρτη αποστολή της Ζωής. Στην αποστολή αυτή, για πρώτη φορά η Ζωή θα ζητήσει και τη βοήθεια της Γιάννας, ώστε μαζί να βοηθήσουν τη Σαλώμη και τη Νίνα να προχωρήσουν. 

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Εύα Κέσσελρινγκ

Guest Starring: Λήδα Πρωτοψάλτη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κίμων Κουρής

Co-Stars: Δήμητρα Σύρου, Ηλίας Κατέβας, Αργύρης Γκαγκάνης

Σενάριο: Δωροθέα Πασχαλίδου

Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

«ΖΩΗ»: Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Δωροθέα Πασχαλίδου

Επιμέλεια Σεναρίου: Γιώργος Καραμίχος

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Γιώργος Κοψιδάς, Χρήστος Κοντογεώργης. 

Guest Starring: Χρήστος Σαπουντζής, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Αναστασία Παντούση, Ταμίλα Κουλίεβα, Ορέστης Χαλκιάς, Τάσος Παλαντζίδης, Εύα Κέσσελρινγκ, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Λήδα Πρωτοψάλτη, Δάφνη Αλεξάντερ, Κίμων Κουρής, Κατερίνα Χέλμη, Μελισσάνθη Μάχουτ, Χρήστος Βασιλόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Melia Kreiling, Τόνια Σωτηροπούλου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Μακρής, Άκης Σακελλαρίου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ράσμη Τσόπελα, Μαρία Τσιμά, Γιώργος Κακακιός, Γιώργος Καραμίχος, Μπέτυ Λιβανού, Ράνια Οικονομίδου, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη κ.α.

Special Guests: Πάνος Ιωαννίδης, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Νίκος Γιαννουλίδης, Γιάννα Τερζή.Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ