"Μπαίνουν" Κονέ και Γιακουμάκης

 
"Μπαίνουν" Κονέ και Γιακουμάκης

Ενημερώθηκε: 22/09/17 - 11:16

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και το μυαλό όλων βρίσκεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο +5 από τους "ερυθρόλευκους", σχεδόν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για να "βγει" όμως η χρονιά, ο Μανόλο Χιμένεθ θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του. Σε αυτή τη λογική, ο Ισπανός τεχνικός αναμένει άμεσα, την επάνοδο των Παναγιώτη Κονέ και Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο 30χρονος μέσος, ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Με αυτούς τους ρυθμούς, ο Κονέ υπολογίζεται πως σε 20 μέρες θα εμφανιστεί πανέτοιμος και να μπει σταδιακά στα πλάνα του Χιμένεθ.

Από την πλευρά του, ο Γιακουμάκης που μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε είχε την ατυχία να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει στα Σπάτα ατομικές προπονήσεις και υπολογίζεται πως σε 20 μέρες θα είναι πανέτοιμος για να προσφέρει μία ακόμη καλή λύση στη γραμμή κρούσης, δίπλα στους Αραούχο, Λιβάγια και Μπακασέτα.