Nomads αποκάλυψη: Θα αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης;

 
Nomads αποκάλυψη: Θα αλλάξει ομάδα ο Γιώργος Μαυρίδης;

Ενημερώθηκε: 06/10/17 - 14:45

Nomads: Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά-καλά το Nomads και στο Παλαουάν γίνεται χαμός.

Γιώργου Μαυρίδη

Το ξέσπασμα του μπροστά στις κάμερες έχει εκτινάξει το ενδιαφέρον στα ύψη, ενώ πολλά είναι τα όσα γράφονται στα social media.

O παρουσιαστής που αισθάνεται απομονωμένος από την ομάδα του είναι υποψήφιος προς αποχώρηση καθώς τον ψήφισαν όλοι οι συμπαίκτες του στην ψηφοφορία μετά την ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας με αντιπάλους τους Νομάδες των Ωκεανών.

Γιώργος Μαυρίδης

Ο μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα δηλώνοντας τα εξής: «Συνειδητοποίησα ότι πάλι εμένα θα ψήφιζαν. Το κακό είναι ότι το συνειδητοποίησα χτες και ήμουν στον κόσμο μου. Ψηφίζουν με βάση ποιος δεν μπορεί να βοηθήσει και τα λοιπά. Τέλος πάντων... Είμαι σε απόγνωση ρε μ@λ@κ@. Έχω τρελαθεί. Ρε, φίλε, όταν είσαι σε μια παρέα που δεν τους γνωρίζεις, βγάζεις τον εαυτό σου. Όταν αγωνίζεσαι, φαίνεται το πάθος και η θέληση, φαίνονται όλα. Ό,τι κάνω, το κάνω για να βοηθήσω. Όταν δεν μιλάω, μου λένε γιατί δεν μιλάω και όταν πάλι μιλάω, μου λένε γιατί μιλάω. Πλέον ό,τι κάνω, ενοχλεί».

Τι θα γίνει όμως από δω και πέρα;

Γιώργο Αγγελόπουλο

Διασήμων

Η κακή ψυχολογία στην οποία βρίσκεται ο παρουσιαστής και η απομόνωση που βιώνει στη βίλα από τους συμπαίκτες του ίσως οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα μας θυμίσουν κάτι από το παρελθόν. Τι εννοούμε; Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες στο διαδίκτυο οι οποίες αναφέρουν πως αν ο Γιώργος Μαυρίδης ζητήσει να αλλάξει ομάδα υπάρχει το ενδεχόμενο το αίτημά του να γίνει και πραγματικότητα. Κάτι τέτοιο άλλωστε βιώσαμε και με το survivor όταν η ομάδα των Μαχητών έδιωξε τον μετέπειτα νικητή του παιχνιδιού, , στέλνοντάς τον στην ομάδα των.

Γιώργος Μαυρίδης

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αν γίνει κάτι τέτοιο πλέον η τράπουλα ανακατεύεται για τα καλά καθώς μιλάμε για μια ανατροπή ικανή να αλλάξει την ροή ολόκληρου του παιχνιδιού, αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ο είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο δυνατούς παίκτες. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν πως το «χεράκι» του στην αλλαγή ομάδας του Γιώργου Μαυρίδη θα βάλει ο ,ο οποίος εξάλλου έχει δηλώσει ότι θα παίρνει θέση και κυρίως σε ότι δεν του αρέσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο σημερινό Πρωινό η Κλεοπάτρα Πατλάκη προανήγγειλε μια μεγάλη ανατροπή, που ίσως συνδέεται με τα παραπάνω, λέγοντας: «Θα σας πω κάτι δεν έχει σημασία ποιος θα φεύγει σήμερα. Η συνέχεια είναι ό,τι ποιο ανατρεπτικό έχετε δει και είναι αυτό που λέμε ρε παιδί μου, η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια και θα δείτε μία εκδίκηση λουκουμάκι».

Να τονίσουμε ότι τα παραπάνω δεν προέρχονται από κάποια επίσημη πηγή, αλλά από φήμες και πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και που εν τέλει μπορεί να μην επιβεβαιωθούν.