Ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται... Top Gun και πετάει με F-16! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται... Top Gun και πετάει με F-16! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 12/10/17 - 15:30

Γίνεται… Top Gun ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και την συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρωθυπουργός θέλησε να κατακτήσει τους αιθέρες και φρόντισε να το διαφημίσει με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Λάρισα

Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται από την Τετάρτη στη , λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στην 110 πτέρυγα μάχης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

έκπληξη

F-16

Εκεί έλαβε μέρος η , καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να πετάξει με μπαίνοντας για λίγο στο «πετσί» του Τομ Κρουζ και του Ρίτσαρντ Γκιρ. Περίπου στις 12 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας για τις κινήσεις και τις διαδικασίες που θα πρέπει να κάνει. Μόλις ετοιμάστηκε ο πρωθυπουργός ήταν έτοιμος να κατακτήσει τους αιθέρες και πέταξε με F-16 της 337 μοίρας, το οποίο έγραφε πάνω ALEXIS TSIPRAS.

Μέγαρο Μαξίμου

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε πάντως ο τρόπος που θέλησε το να επικοινωνήσει αυτή την ενέργεια του πρωθυπουργού. Με μια έξυπνη ανακοίνωση και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην 110 Πτέρυγα Μάχης εκδόθηκε το πρωτότυπο «non paper» που ανέφερε: «Πετάει, πετάει, ο Τσίπρας; Αυτή είναι η απάντηση στους συναδέλφους που αναρωτιούνται για το σημερινό πρωινό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού».