Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (16/10 - 22/10)

 
Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων (16/10 - 22/10)

Ενημερώθηκε: 16/10/17 - 08:28

Οι μέρες αυτές ταράζουν τα φαινομενικά ήρεμα νερά, βάζοντας τέλος σε ότι επιβιώνει με λάθος τρόπο. Η Αλεξάνδρα Καρτά μελετά τους αστρολογικούς χάρτες και μας ενημερώνει για τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ :Αυτές τις μέρες θα πρέπει να περιμένετε ξαφνικά γεγονότα που σίγουρα δεν θα είστε καν υποψιασμένοι για ότι θα επακολουθήσει. Ευνοούνται στην αρχή της εβδομάδας, συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα και δικαστικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε σε μία φαινομενικά ήρεμη περίοδο, που κρύβει αρκετές εκπλήξεις προς το τέλος της εβδομάδας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19/10, σας κάνει ανήσυχους και γεμάτους αμφιβολίες. Αφήστε τις μέρες να κυλίσουν, κρατώντας την αυτοκυριαρχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτές οι μέρες θα σας βρουν λίγο απροετοίμαστους σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ξαφνικά γεγονότα θα σας κτυπήσουν το καμπανάκι, σε ότι αφορά γεγονότα και προθέσεις που δεν έχετε διαχειριστεί σωστά κατά το παρελθόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένταση και ανασφάλειες σας φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Ίσως θα πρέπει να είστε περισσότερο υποψιασμένοι για πολύπλοκες οικογενειακές υποθέσεις που δεν σας επιτρέπουν να νοιώθετε ηρεμία. Προσέξτε ένα πρόβλημα με την υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο, όπου θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις πριν τα πράγματα φύγουν από τον δικό σας έλεγχο. Θα υπάρξουν βέβαια πολύ καλές οικονομικές ευκαιρίες κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη, μετά από συμφωνίες ή συναντήσεις που θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι μέρες αυτές θα σας δώσουν ένα σημαντικό μήνυμα που θα αφορά την οικονομική σας κατάσταση και τοποθέτηση. Η Νέα Σελήνη στις 19/10, φέρνει μία αναρχία σε οικονομικά θέματα, όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο, αλλά αυτό θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους στις συναλλαγές σας.

ζώδιο,

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο δικό σας θα σας φέρει αντιμέτωπους με γεγονότα μη προβλέψιμα. Βέβαια έχετε μάθει στις ανατροπές και στις ανεξέλεγκτες καταστάσεις με τον πλανήτη του απρόβλεπτου, τον Ουρανό, όπου σας φλερτάρει από το Καλοκαίρι του 2010.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι αλήθεια ότι πολλές σκέψεις θα έρθουν και θα φωλιάσουν στο μυαλό σας. Οι περισσότερες από αυτές θα γίνουν πράξεις, που δυστυχώς θα σας βάλλουν σε μπελάδες. Βρείτε τις ισορροπίες σας μετά το Σαββατοκύριακο και έχετε εμπιστοσύνη στις συμβουλές καλών φίλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με χαρούμενη διάθεση και ίσως να λάβετε πολύ καλά νέα που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Στις 19/10, θα βρεθείτε σε αμηχανία, όταν θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα και θα ανατρέψουν τα σχέδια σας και την ομαλή καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή η εβδομάδα, αν και δεν ταιριάζει με την γενική φιλοσοφία που έχετε για την ζωή, θα βρείτε διεξόδους να απαλλαγείτε από ότι θεωρήσετε εχθρικό απέναντι στα κεκτημένα σας. Ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά, ίσως να είναι παραπάνω επαναστατικό από τα δικά σας δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μία πολύ ανατρεπτική περίοδο γεμάτη από συναισθηματικές και επαγγελματικές αναζητήσεις. Αν και δεν το προκαλείτε, παραμένετε συνεχώς εκτεθειμένοι απέναντι στους άλλους, με λόγια και πράξεις. Οι μέρες αυτές βασίζονται πάνω στην γρήγορη σκέψη και την αμεσότητα.

ΙΧΥΕΣ: Αν και οι ανατροπές θα έχουν την τιμητική τους κυρίως στις 19/10, στην αρχή της εβδομάδας, να περιμένετε επιτυχημένη επικοινωνία και ακόμη περισσότερη επαγγελματική άνοδο. Η παραφωνία είναι η οικονομική σας ανασφάλεια, που θα σας δημιουργεί και συναισθηματικούς τριγμούς.