Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου

Ενημερώθηκε: 19/10/17 - 00:04

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε απέναντι από το ζώδιο σας την Νέα Σελήνη και οι προσωπικές σχέσεις θα πάρουν φωτιά. Διεκδικήσεις, ανατροπές, απώλειες, μία μέρα που το κάθε τι ανατρέπεται ή είναι απρόβλεπτο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εσωτερικές σπίθες θα σας κάνουν πιο διαισθητικούς για θέματα που σας απασχολούν. Θα αλλάξετε γνώμη για κάτι που μπορεί για δικούς σας λόγους να μην το ανακοινώσετε. Αυτή η μέρα σας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια.

ΔΊΔΥΜΟΙ: Η προσοχή σας θα είναι σήμερα στραμμένη σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε τρόπους να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην ζωή σας. Βρίσκεστε σε μία χρονική στιγμή γεμάτη από γεγονότα και ειδήσεις που σας εξιτάρουν.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε την επανάσταση σας. Όσο και να είναι έξω από την δική σας ψυχοσύνθεση, θα έχετε μία εσωτερική δύναμη να σας λέει ότι πρέπει να προχωρήσετε σε νέα και ίσως άγνωστα [μέρη].

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας σήμερα θα έχει κάτι το απρόβλεπτο και ίσως κάτι το εντελώς καινούριο. Ίσως να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις, ή να βρείτε ένα δικό σας πρόσωπο που είχατε χάσει τα ίχνη του πάρα πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ: Η τάση σας να κάνετε πολλά έξοδα θα σας κατακλίσει σήμερα, αλλά και θα σας δώσει μία εσωτερική ανάγκη για την επιβεβαίωση της οικονομικής υπεροχής σας. Κάνετε πράγματα για σας και σίγουρα θα νοιώσετε όμορφα.

ΖΥΓΌΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, ήρθε για να ανατρέψει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα σας. Φροντίστε να δείτε τα πράγματα πιο πλατιά και μην κολλάτε σε ανασφάλειες του παρελθόντος. Τα νέα ξεκινήματα θα έχουν μία απρόβλεπτη πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είναι από τις πιο ήρεμες μέρες σας. Ίσως τα γεγονότα να μην έχουν κάτι το διαφορετικό, αλλά μέσα σας θα είστε γεμάτοι με σκέψεις, που η μία θα ανατρέπει την άλλη. Επαγγελματικά καινούρια ξεκινήματα.

ΤΟΞΌΤΗΣ: Έχετε μεγάλη δύναμη μέσα σας και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο σε προσωπικό επίπεδο. Ιδίως όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα έχετε σίγουρα νέες αφετηρίες που θα σας δημιουργήσουν μελλοντική σταθερότητα.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικά νέα ξεκινήματα, είναι πολύ πιθανόν να συμβούν ή να μπουν σε σκέψεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η ανυπομονησία που θα έχετε σε κάθε θέμα που θα αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε σε μία περίοδο που αμύνεστε συνεχώς σε όλα τα θέματα. Οι καταστάσεις λοιπόν είναι ανατρεπτικές γύρο σας και ιδίως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό.

ΙΧΘΎΕΣ: Οικονομικές και συναισθηματικές ανατροπές. Αυτή η μέρα κλείνει το μάτι στον επαναστάτη που έχετε μέσα σας. Βρείτε τον σωστό λόγο της δικής σας μάχης και αφήστε τα υπόλοιπα στο σύμπαν … που είναι σοφό !