Nomads: Η συγκινητική στιγμή στο σημερινό επεισόδιο

 
Nomads: Η συγκινητική στιγμή στο σημερινό επεισόδιο

Ενημερώθηκε: 20/10/17 - 22:18

Nomads: Μέρα αποχώρησης στο σημερινό επεισόδιο με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο και για τους τρεις παίκτες που βρίσκονταν προς αποχώρηση. Στα χέρια του κοινού βρισκόταν η μοίρα ενός εκ των παικτών που θα μπορούσε να κρατήσει στο παιχνίδι. Παναγιώτης Βασιλάκος, Νατάσα Καλογρίδη και Μαντώ Γαστεράτου βρέθηκαν στη κρίση του κοινού, του οποίου η τελική απόφαση σκόρπισε συγκίνηση.

κοινού

φωνητικές και χορευτικές της ικανότητες

Ο αγαπημένος παίκτης του που παρακολουθεί φανατικά Nomads φάνηκε ξεκάθαρα από την απόφαση του. Η αγαπημένη και γλυκιά Μαντώ Γαστεράτου, σώθηκε από το κοινό του Nomads ρίχνοντας στον κουβά τα στοιχήματα που την ήθελαν να αποχωρεί. Μπορεί πάντα το κοινό του Nomads εξάλλου να θέλει να την κρατήσει για να θαυμάσει κι άλλο τις …

Η Μαντώ μόλις έμαθε ότι παραμένει στο παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα και ευχαρίστησε το κοινό που την κράτησε μέσα. Με πολύ κόπο κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόταση της καθώς έβγαινε πλέον το ψυχολογικό βάρος που ένιωθε όλο αυτό το διάστημα. Τώρα Νατάσα Καλογρίδη και Παναγιώτης Βασιλάκος μετρούν ώρες ακόμα στο Nomads.