Σοκάρει η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Ο φόβος για τον σύζυγό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Σοκάρει η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Ο φόβος για τον σύζυγό της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/10/17 - 17:34

Τη δική της εκδοχή για το πως βίωσε το στυγερό έγκλημα στην Ασκληπιού που αφορούσε στον ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο δίνει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

αποκαλύπτει

«Θα σου πω μια σοκαριστική λεπτομέρεια. Το γραφείο του Θέμη είναι στην Ασκληπιού αλλά 30 νούμερα περίπου πιο πριν. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η είδηση λοιπόν πριν βγάλουν ονόματα και διευθύνσεις και ακριβή στοιχεία, η πρώτη είδηση ας πούμε στο Twitter, στα ενημερωτικά μέσα ήταν ''γνωστός ποινικολόγος νεκρός μετά από επίθεση στο γραφείο του στην Ασκληπιού''», .

παρουσιάστρια

Θέμη Σοφό

Η του Happy Day ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την οικοδέσποινα να τη ρωτά πως είδε και αν ταράχτηκε από την πρόσφατη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Έτσι, αναφέρθηκε στην ημέρα που ο δικηγόρος δολοφονήθηκε στο γραφείο του. Μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι αφορούσε στον σύζυγό της,!

«Εγώ ευτυχώς επειδή εκείνη την ώρα κοίμιζα τα παιδάκια γύρω στις εφτάμισι με οχτώ παρά δεν έτυχε να το δω και να σοκαριστώ. Αλλά η αδερφή του Θέμη η μικρή, η δική μου η αδερφή έτυχε και είδαν αυτή την πρώτη είδηση χωρίς στοιχεία. Άρχισαν να παίρνουν τον Θέμη και ο Θέμης κλασικά είναι δυσεύρετος μέσα στην ημέρα λόγω των ραντεβού και της καθημερινότητάς του. Και δεν το σήκωνε οπότε στην αρχή φοβήθηκαν μήπως έχει συμβεί κάτι και στον ίδιο. Όχι εγώ, εμένα έτυχε και με πήρε και μου λέει μην ανησυχήσεις, ''ο Μιχάλης χάθηκε'', γιατί ήταν και πολύ στενός του φίλος, ''εγώ είμαι καλά''»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: