Nomads: Η κλίκα «καρφώνει» πάλι τον Μαυρίδη - Η... μπάλα πήρε και την Καλογρίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Η κλίκα «καρφώνει» πάλι τον Μαυρίδη - Η... μπάλα πήρε και την Καλογρίδη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 24/10/17 - 16:30

Nomads: Για μια ακόμα φορά η κλίκα «καρφώνει» τον Γιώργο Μαυρίδη όσο αφορά στην περίοδο που ήταν αρχηγός και οι Νομάδες της Φωτιάς βρέθηκαν στην παραλία.

«Ο καθένας που γουστάρει να φτιάξει κατάλυμα για πάρτη του. Άλλο αν φτιάξω εγώ για τέσσερις, πέντε αλλά θα φτιάξω για πάρτη μου. Δεν γουστάρω. Το ξέρω καλύτερα. Δεν θέλω τον Γιώργο! Θα το φτιάξω μόνος ΜΟΥ το καταλύμά ΜΟΥ! Δε με νοιάζει, δεν μου άρεσε η σκηνή και το κατάλυμα το ψηλό που έφτιαξε δεν ήταν και πρακτικό το είδες», τονίζει ο Μάνος Πίντζης σε Αποστολία Ζώη, Μαντώ Γαστεράτου, Χριστίνα Κολέτσα και Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Έμπαζε από παντού, δεξιά - αριστερά, συνήθως αυτά είναι πιο χαμηλά. Απλά είναι καλυμμένο, είναι με πολλές στρώσεις από φύλλα. Από τη στιγμή που δε συμφωνώ εγώ και θέλω να φτιάξω το δικό μου κατάλυμα και όποιος του αρέσει. έρχεται μέσα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ... Αφού το ξέρω καλύτερα! Είχαμε βραχεί για ένα χρόνο», προσθέτει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να του κάνει «πλάτη».

Μαντώ

Η πάντως προωθεί την ομαδική δουλειά και συνεργασία.

Νομάδες της Ζούγκλας

Πάντως, στη συνέχεια έπιασαν και το μείζον θέμα που αφορά στους οι οποίοι σε λίγο δεν θα υπάρχουν καθώς θα απορροφηθούν από τους κόκκινους και τους μπλε. Πάνω εκεί σχολίασαν και τη Νατάσα Καλογρίδη και τις ικανότητές της μιας διατηρώντας ένα ειρωνικό και ελαφρώς επιθετικό ύφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS