Nomads: Πώς ο Ζαμπίδης «κάρφωσε» την Πλατανιώτη;

 
Nomads: Πώς ο Ζαμπίδης «κάρφωσε» την Πλατανιώτη;

Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 09:38

Nomads: Η ψήφος του Μιχάλη Ζαμπίδη έστειλε την Ευαγγελία Πλατανιώτη στη μονομαχία της Παρασκευής.

Νομάδες των Ωκεανών

Από χτες (24/10) είδαμε μια σκληρή μάχη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για την πολυπόθητη ασυλία, με απίθανες ανατροπές και αγωνία. Παρότι τα κλειδιά και η κατοχή της βίλας ενδυνάμωσαν απίστευτα τους μαζί με τις εξαιρετικές μεταγραφές από την αποδεκατισμένη ομάδα της Ζούγκλας, οι Νομάδες της Φωτιάς, κέρδισαν την ασυλία στο νήμα στα αγωνίσματα.

Έτσι, οι Νομάδες του Ωκεανού πέρασαν σε ψηφοφορία για βγάλουν εκτός έναν παίκτη που θα μονομαχήσει την Παρασκευή (27/10). Και αυτός ο παίκτης δεν θα ήταν άλλος από την όμορφη Ευαγγελία Πλατανιώτη και θα παλέψει για την παραμονή της αυτήν την βδομάδα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης λοιπόν «κάρφωσε» την Ευαγγαλία ψηφίζοντάς την αλλά αιτιολογώντας πλήρως τη θέση του ως εξής:

«Νικόλα μπορείς να αγωνιστείς; Πώς είναι το πόδι σου; Δηλαδή αύριο είναι η μονομαχία.. Ναι, ο στίβος μάχης...Από εκεί και πέρα η Ευαγγελία είναι έτοιμη να αγωνιστεί, μέχρι και το βραβείο της πήρε. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα η Ευαγγελία, το έχει αποδείξει. Να δώσουμε ένα μικρό περιθώριο, γιατί από εδώ και στο εξής, νομίζω, δεν ξέρω ο γιατρός τι λέει αλλά θα πρέπει να τον έχουμε μαζί μας και να αποδώσει στο 100%. Πιστεύω η Ευαγγελία μπορεί να αγωνισθεί στο μέγιστο αυτή τη στιγμή. Οπότε ο ''αδύναμός'' μας είναι ο Νίκος και πρέπει να του δώσουμε ένα προβάδισμα, λίγο χρόνο αποκατάστασης. Απλά σίγουρα περιμένω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν για την ομάδα. Και σίγουρα και εγώ και ο Γιώργος έχουμε περάσει και έχουμε πάρει πολλούς τραυματισμούς πάνω μας και πολύ βάρος και περιμένουμε με χαρά να γυρίσει. Όμως ξέρουμε να κάνουμε υπομονή και περιμένουμε να τον δούμε να αγωνίζεται. Άρα η ψήφος μου πάει στην Ευαγγελία για τον λόγο που προανέφερα».

Η ίδια δέχτηκε την ψήφο του συμπαίκτη της με αξιοπρέπεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS