Nomads: «Ραγίζει» καρδιές η έκπληξη των παικτών - «Λύγισε» η Πηλιάκη! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: «Ραγίζει» καρδιές η έκπληξη των παικτών - «Λύγισε» η Πηλιάκη! (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/10/17 - 11:09

Nomads: Μια έκπληξη φύλασσαν οι όλοι οι παίκτες του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 στην αθλήτρια, Όλγα Πηλιάκη.

Νομάδων της Φωτιάς

Νομάδων του Ωκεανού

Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας μεταξύ και , οι... Κόκκινοι σκέφτηκαν να κάνουν μια έκπληξη που αφορά στην Όλγα Πηλιάκη και στα γενέθλια του πρώτου της γιου, Μανώλη, φέρνοντάς της μια τούρτα για να γιορτάσουν όλοι μαζί μιας και η ίδια είναι μακριά από τα δυο της παιδιά και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέλιο Χανταμπάκη.

ίδια

Η μόλις το άκουσε «λύγισε» σκύβοντας το κεφάλι και βάζοντας τα κλάματα από την ευγενική χειρονομία των αντιπάλων της καθώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του παιχνιδιού για το αποψινό επεισόδιο. «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και παίρνω δύναμη από εκείνον και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ…», εκφράζει η παίκτρια της ομάδας του Ωκεανού με τον μικρό να γίνεται τεσσάρων ετών.

Στέλιος Χανταμπάκης

Μάλιστα, σχετική, εορταστική φωτογραφία ανέβασε και ο μπαμπάς και πρώην Survivor , στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Ιnstagram. «Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρά... ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων !! Μαζί με τη δίκη μας χαρά εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονείς,να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!».

Δείτε το σχετικό βίντεο από τους Νομάδες:

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το Instagram του Στέλιου Χανταμπάκη:

Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρα... ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων !! Μαζί με τη δίκη μας χαρα εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονεις,να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε !! ❤️?? ##mamoisbabakis #olgapiliaki #hzwhmouolh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS