Σπείρα με το σίδερο: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά τα βασανιστήρια σε θύμα τους στην Κυψέλη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 
Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καρέ καρέ οι κινήσεις της σπείρας μετά το "σιδέρωμα" της 85χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/11/17 - 19:38

Με περισσότερες από 30 σκληρές επιθέσεις και συνολική λεία υπερβαίνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, η Αστυνομία εξάρθρωσε την επανασυστημένη συμμορία με το σίδερο που βασάνιζε ηλικιωμένους και όχι μόνο.

άγρια ληστεία της 85χρονης Δέσποινας Σκούρτη 

Στην δικογραφία που συμπεριέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής υπάρχει και το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο προέρχεται αμέσως μετά την στην Κυψέλη, την οποία η σπείρα ξυλοφόρτωσε, έδεσε με γραβάτες, χοροπηδούσε πάνω της και όταν όλα αυτά δεν "έπιασαν" τότε, έβαλαν το ηλεκτρικό σίδερο στην πρίζα και πυρακτωμένο το ακούμπησαν χωρίς δισταγμό στο βασανισμένο σώμα της,προκαλώντας εγκαύματα.

Το βίντεο το οποίο ανάρτησε το bloko.gr δείχνει τον ΑΜΕΑ αρχηγό της σπείρας να περιμένει στην διασταύρωση της Αγίας Ζώνης με την Καλλιφρονά και βγαίνει στηριζόμενος στις πατερίτσες του, για να δώσει νέες εντολές, όταν οι κακοποιοί του, τον ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα στο σπίτι της 85χρονης.Εκεί ακριβώς δίνει την εντολή να εντατικοποιήσουν τα βασανιστήριά τους στην γιαγιά, χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό σίδερο.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

Δεν κινούσε υποψίες ο ΑΜΕΑ αρχηγός

85χρονη γυναίκα που έκαψαν με σίδερο για 20 ευρώ,

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής "δούλευε" εντατικά εδώ και καιρό προκειμένου να ξηλώσει την σκληρή σπείρα, ενώ ο επιχειρησιακός συντονιστής που δίνει παραπάνω εντολές, δεν κινούσε υποψίες,καθώς ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες-είχε χάσει το πόδι του-. Η σπείρα όμως κατάφερνε επαγγελματικά να ξεγλιστρά διαρκώς, ενώ η ακτίνα δράσης της ξεκινούσε από τα νότια προάστια και κατέληγε έως το κέντρο της Αθήνας, με τελευταίο θύμα τους την γνωρίζοντας τα πάντα για εκείνην.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι κρύβονται πίσω από την επίθεση στον προπονητή της ομάδας του Ατρομήτου Νταμίρ Κανάντι (τον έριξαν σπρέυ αοτόν και την κόρη του)στην περιοχή του Αλίμου, του μεγαλογιατρού που διέμενε στην Ηλιούπολη, ενός ιδιοκτήτη μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα και του μεγαλομετόχου αλυσίδας φούρνων.

"