Νέες καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης - Ο Ed Westwick κατηγορείται για βιασμό

 
Νέες καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης - Ο Ed Westwick κατηγορείται για βιασμό

Ενημερώθηκε: 09/11/17 - 09:33

Νέες καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αυτή την φορά είναι ο Ed Westwick που κατηγορείται για βιασμό, από μια νεαρή ηθοποιό που δημοσιοποίησε την ιστορία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

O ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και «σαρώνει» πολλούς επώνυμους ηθοποιούς και παραγωγούς του Χόλιγουντ, που φέρονται να έχουν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά νεαρά κορίτσια με όνειρα στην υποκριτική. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπήκε ο Έντ Γουέστικ, που σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε με κείμενό της στο Facebook η ηθοποιός Κριστίνα Κόεν, την βίασε με τον χειρότερο τρόπο!

k

«...Δέχτηκα σεξουαλική επίθεση πριν από τρία χρόνια. Ήταν μια σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου. Η μητέρα μου πέθαινε από καρκίνο κι εγώ δεν είχε τη στήριξη ή τον χρόνο να επεξεργαστώ και να αντιμετωπίσω ό,τι μου άφησε ο βιασμός Έθαψα τον πόνο και την ενοχή μου προκειμένου να κάνω χώρο για τα δεινά που έφερε ο θάνατος της μητέρας μου, μόλις τρεις μήνες μετά.

...Πήγα και ξάπλωσα στο δωμάτιο όπου και με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα ξαφνικά νιώθοντας τον Ed πάνω μου και τα δάχτυλά του να μπαίνουν μέσα μου. Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν δυνατός. Τον έσπρωξα όσο δυνατά μπορούσα, αλλά άρπαξε το πρόσωπό μου με τα χέρια του, έτρεμε και μου έλεγε πως ήθελε να με πηδήξει. Είχα παραλύσει. Ήμουν τρομοκρατημένη, δε μπορούσα να μιλήσω ή να κουνηθώ. Με κρατούσε και με βίασε. Ήταν ένας εφιάλτης και οι επόμενες μέρες δεν ήταν καλύτερες...», ανέφερε στη συγκλονιστική της εξομολόγηση η ηθοποιός.

Ο διάσημος «Chuck Bass» από το Gossip Girl απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τις κατηγορίες.

Ο Ed Westwick έγραψε: «Δεν γνωρίζω αυτήν την γυναίκα. Δεν έχω πιέση ποτέ καμία γυναίκα με κανέναν τρόπο. Σίγουρα δεν έχω διαπράξει ποτέ βιασμό»

ψ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοσιογράφος προσπάθησε να βιάσει ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητό της