Nomads: Ποιος αποχώρησε από την ομάδα του Ωκεανού

 
Nomads: Ποιος αποχώρησε από την ομάδα του Ωκεανού

Ενημερώθηκε: 17/11/17 - 00:07

Nomads: Δύσκολος ο αγώνας ανάμεσα στον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό και πάλεψε σήμερα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στην αρένα, διεκδικώντας την παραμονή του στο παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην αρχή του σημερινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 αυτός είναι ο Λευτέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Nomads: Ο Μάνος Πίντζης εκνεύρισε το twitter (ΦΩΤΟ)

Η σημερινή μονομαχία

Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής είναι αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες. Η πρώτη δοκιμασία είναι το “DA VINCI” και ο παίκτης που αντέχει περισσότερο παίρνει την πρώτη νίκη. Στην πρώτη δοκιμασία νικητής είναι ο Λευτέρης!

Στη δεύτερη δοκιμασία πρέπει οι παίκτες να περάσουν με μια μπάλα μια σειρά από εμπόδια και στο τέλος να βάλουν καλάθι. Ο νικητής αναδεικνύεται όταν σημειώσει 5 καλάθια. Ο νικητής του δεύτερου αγωνίσματος είναι ο Λευτέρης και πάλι!

Ο παίκτης που έχασε στη σημερινή μονομαχία και αποχωρεί από το Nomads είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο αγαπημένος παίκτης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του που στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ και το έδειξαν.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανακοίνωσε τους αρχηγούς για τις δυο ομάδες. Στην ομάδα του Ωκεανού έβαλε τον Γιώργο Μαυρίδη και στην ομάδα της Φωτιάς ο Νίκος, για πρώτη φορά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Nomads: Ανατροπή για την Μαντώ Γαστεράτου στο παιχνίδι