Nomads: Έξαλλη η Φραντζή - «Γεμίζω οργή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Nomads: Έξαλλη η Φραντζή - «Γεμίζω οργή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 20/11/17 - 22:14

Nomads: Προβληματισμός και ένταση επικρατεί στους Νομάδες του Ωκεανού οι οποίοι έχασαν για μια ακόμα φορά με 5 - 0 από τους Νομάδες της Φωτιάς.

Όσον αφορά στο αγώνισμα της Επικράτειας, είχαμε να κάνουμε με ένα ιδιόμορφο αγώνισμα καθώς η μία ομάδα προσπαθούσε να εμποδίζει την άλλη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα αποτελούνταν από τρεις άνδρες που ισορροπούσαν σε δοκό και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας πετούσαν σάκους του μποξ καταπάνω τους για να τους ρίξουν.

Κάθε φορά που έπεφταν οι παίκτες από τη δοκό, έπρεπε να ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Κατά τη διαδρομή τους, μπορούσαν να μεταφέρουν όσες καρύδες θέλουν. Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα σημείωσε 5 νίκες. Έτσι, οι νομάδες των Ωκεανών έχασαν και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην βίλα.

«5 - 0; Μα δεν καταπίνεται! 5 - 0;! Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που χάνουμε 5 - 0. Δε με ενδιέφερε τόσο το ότι έχασα, εντάξει, έτυχε και χάσαμε αλλά το 5 - 0 είναι πολύ χοντρό, να μην μπορούμε να πάρουμε ούτε ένα σετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Θέλω να πιστεύω ότι στο παιχνίδι της ασυλία θα το διορθώσουμε», εκφράζει ο Κατσινόπουλος.

Δήμητρα Φραντζή

Στον αντίποδα, η τονίζει: «Θα σεβαστώ τη νίκη του αντιπάλου, θα τον συγχαρώ αλλά δεν μπορώ να το καταπιώ. Γεμίζω οργή. Έχω... θέλω... δηλαδή αν υπήρχε εκείνη τη στιγμή ο Γρηγόρης να πει ''πάμε στον επόμενο αγώνα'', θα έμπαινα κατευθείαν με πολλή ένταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS

Δείτε το σχετικό βίντεο: