Η ατάκα - φωτιά του Δημήτρη Μακαλιά στη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Η ατάκα - φωτιά του Δημήτρη Μακαλιά στη Μενεγάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/11/17 - 15:25

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο λατρεμένος ηθοποιός, Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος διακρίνεται- πέρα για το υποκριτικό ταλέντο του- και για το αστείρευτο χιούμορ του.

Βρέθηκε λοιπόν για πρώτη φορά στην εκπομπή της πετυχημένης παρουσιάστριας και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε λίγες στιγμές μαζί του για να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα, μιας και δεν είχαν νωρίτερα την ευκαιρία να τα πουν μόνοι τους. Η παρουσιάστρια παραπονέθηκε πως ενώ τον έχει δει σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα που της άρεσαν, η ίδια δεν τον γνωρίζει αρκετά και λίγο αργότερα η κουβέντα επανήλθε όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σύζυγο του Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ελένη Μενεγάκη: Έπεσε θύμα ληστείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Μακαλιάς

«Την γυναίκα του την ξέρω, την ξέρω από μικρό κοριτσάκι. Είμαι 25 χρόνια εδώ πια. Την Αντιγόνη την ξέρω, την έχω δει σαν παιδάκι, σαν έφηβη, σαν 20άρα, σαν τραγουδίστρια», εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη. «Έπρεπε να την παντρευτώ δηλαδή για να έρθω εδώ, κατάλαβες; Εσύ πας με κλίκα. Πας με γνωστούς ανθρώπους δηλαδή. Ξέρω τη γυναίκα σου, άντε έλα και εσύ», σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ο. «Πόνεσα τώρα. Πώς μου το πέταξες έτσι άσχημα;», απάντησε.

Ψυχράμη – Μακαλιάς: Το πιο ακραίο πράγμα που έκαναν ως ζευγάρι... είναι απίστευτο!

Δείτε το σχετικό βίντεο: