Nomads: Το «πηγαδάκι» Κατσινόπουλου με Μαυρίδη και Αναδιώτη - Ποιον... κάρφωσαν; 

 
Nomads: Το «πηγαδάκι» Κατσινόπουλου με Μαυρίδη και Αναδιώτη - Ποιον... κάρφωσαν; 

Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 09:05

Nomads: Απίστευτη ήταν η χτεσινή (23/11) ανατροπή με την «έκρηξη» του Μάνου Πίντζη και την οικειοθελή του αποχώρηση, ακριβώς πριν την Ένωση, από το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Νομάδες της Φωτιάς

Νομάδες του Ωκεανού

Η συμπεριφορά και η γενικότερη στάση του Μάνου Πίντζη προβλημάτισε συμπαίκτες και αντιπάλους... ωθώντας και τους και τους να σχηματίσουν ένα μικρό «πηγαδάκι». Σε αυτό συμμετείχαν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Νίκος Αναδιώτης.

«Πού να ξέρω εγώ τι έγινε; Θεωρεί ότι είναι άδικο όλο αυτό και ότι θα έπρεπε να είναι ο Μιχάλης ή κάποιος άλλος από εμάς», εξέφρασε στην αρχή ο Γιώργος Κατσινόπουλος, κρατώντας το μικρόφωνό του για να μην ακουστεί πιθανώς, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Φοβήθηκα! Νόμιζα ότι ήμουν εγώ, 100%». «Πλάκα κάνεις;!», ήταν η ατάκα του Νίκου Αναδιώτη επί του θέματος την ώρα που ο Γιώργος Μαυρίδης απλώς ήταν μαζί τους και πέρασε από δίπλα τους χωρίς να σχολιάσει κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι και πριν από τρεις ημέρες ο Γιώργος Κατσινόπουλος από την ομάδα των Ωκεανών αποκάλυψε στον Γιώργο Μαυρίδη το σκεπτικό του για την ψηφοφορία, έχοντας το χέρι του στο μικρόφωνο νομίζοντας ότι δεν ακούγεται. Τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Μάνο Πίντζη για αποχώρηση και θα ήθελε να κερδίσει την ασυλία ο Λευτέρης από την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ NOMADS