Επίσκεψη Ερντογάν: Οπαδοί του ΑΚΡ στην Κομοτηνή για τον Τούρκο Πρόεδρο;

 
Επίσκεψη Ερντογάν: Οπαδοί του ΑΚΡ στην Κομοτηνή για τον Τούρκο Πρόεδρο;

Ενημερώθηκε: 06/12/17 - 19:15

Επίσκεψη Ερντογάν: Λίγες ώρες πριν έρθει στην Ελλάδα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία για να προκαλέσουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, όπως φαίνεται στο inkomotini. news, η τουρκική πλευρά αποφάσισε τη μεταφορά χιλιάδων οπαδών του AKP από Αδριανούπολη, Προύσα και Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστούν στην επίσκεψη του «Σουλτάνου» στη Θράκη.

Ερντογάν

Τον συντονισμό έχουν αναλάβει οι τοπικοί μηχανισμοί του εν λόγω κόμματος, και η είσοδος στη χώρα αναμένεται να γίνει νωρίς το πρωί της Παρασκευής ώστε οι Τούρκοι υπήκοοι να προσευχηθούν μαζί με τον στο Κιρμαχαλέ.

Επίσκεψη Ερντογάν: Η επίσημη ανακοίνωση - Τι θα περιλαμβάνει η ατζέντα;

Πάντως, αναμένεται αν θα επιτραπεί από την ελληνική πλευρά κάτι τέτοιο, δεδομένου κιόλας ότι με απόφαση του ιδίου του Ερντογάν, στην Τουρκία οι κομματικές και προεκλογικές μαζώξεις γίνονται μόνο σε ειδικά διατιθέμενους και περιφρουρούμενους χώρους.

Μάλιστα, στα tourkikanea. gr, υπάρχει σχετικό δημοσίευμα - κάλεσμα που απευθύνεται σε όλη τη Δυτική Θράκη ώστε να «χυθεί» στους δρόμους της Κομοτηνής προς υποστήριξη του Τούρκου Προέδρου.

«Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του. Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.

Η κριτική και η αντιπολίτευση αφήνεται κατά μέρος. Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας,είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.

Τσίπρας στο Anadolu: Οι πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα

Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης. Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ. Το έπραξες και παλιότερα. Πάλι μπορείς να το κάνεις. Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη! Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο».