Europa League: ΑΕΚάρα και πάσης Ευρώπης!

 
Europa League: ΑΕΚάρα και πάσης Ευρώπης!

Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 22:26

Πιστή στο ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚ! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πήρε με άνεση τη "χρυσή" ισοπαλία απέναντι στην Αούστρια (0-0) και μαζί με τους 2.500 φίλους της, πανηγύρισε την σπουδαία πρόκρισή της, στους "32" του Europa League!

Απόλυτα συγκεντρωμένη και άψογα στημένη από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, η πρωτοπόρος της Super League, "σφράγισε" χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, του Europa League και τη Δευτέρα 11/12, θα μάθει τον αντίπαλό της, στη νοκ άουτ φάση του θεσμού.

Υποδειγματικό παιχνίδι από τους "κιτρινόμαυρους" που πιέστηκαν μόνο στα τελευταία λεπτά και με κορυφαίους του Σιμόες-Γαλανόπουλο, δεν επέτρεψαν στους Αυστριακούς να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία και δικαίως πανηγύρισαν στο τέλος με τους 2.500 οπαδούς τους, την... επιστροφή τους, στην ελιτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

ΑΕΚ
φιλοιαεκ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αούστρια Βιέννης (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Τανζούρι (72’ Βενούτο), Αμπντουλαχί, Φρισενμπίχλερ (77’ Μόνσαϊν), Σερμπέστ, Πρόκοπ, Μπλάουενσταϊνερ, Σάλαμον (89’ Σαρκάρια), Χολσχάουζερ, Φελίπε Πιρές

Στον πάγκο έμειναν οι: Χάντζικιτς, Γκλουχάκοβιτς, Λι, Ντε Πάουλα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λιβάγια (90’ Κονέ), Χριστοδουλόπουλος (64’ Μπακασέτας), Αραούχο (73’ Κλωναρίδης)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ανέστης, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γιακουμάκης

Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

Γήπεδο: "Έρνστ Χάπελ", Βιέννη