Άνοιξε και πάλι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

 
Άνοιξε και πάλι ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Ενημερώθηκε: 08/12/17 - 10:46

Επέστρεψε στο επιβατικό κοινό ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα ο οποίος ήταν από χθες κλειστός λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο κύριος Ερντογάν και η συνοδεία του διέμεναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και από χθες το πρωί που έφτασε, οι συρμοί του μετρό διέρχονται από τον σταθμό χωρίς να κάνουν στάση.

επίσκεψης

Αθήνα

Υπενθυμίζουμε πως χθες οι σταθμοί του Μετρό "Μέγαρο Μουσικής" και "Ευαγγελισμός" είχαν κλείσει επίσης μέσα στην ημέρα λόγω της επίσημης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην . Τα έκτακτα μέτρα θα διαρκέσουν από τις 6 π.μ. το πρωί της Πέμπτης έως και τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κινήσεις του προέδρου στην Αθήνα, με τους πολίτες να καλούνται να κάνουν υπομονή για την ταλαιπωρία που θα υποστούν.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύονται για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Η απόφαση του επικεφαλής αξιωματικού της ΓΑΔΑ για απαγόρευση των συναθροίσεων αφορά ουσιαστικά ολόκληρο το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τις περιοχές πέριξ της Αττικής οδού στο τμήμα της από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».