Απελευθερώθηκαν οι διχαστικές φωνές στη Θράκη με την επίσκεψη Ερντογάν

 
Απελευθερώθηκαν οι διχαστικές φωνές στη Θράκη με την επίσκεψη Ερντογάν

Ενημερώθηκε: 08/12/17 - 12:18

Με την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη «απελευθερώθηκαν» οι υποκινούμενες από το προξενείο διχαστικές φωνές στην περιοχή. Όπως στην προκειμένη περίπτωση από την αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας» που αυτόκλητα έχει αναλάβει ρόλο προστάτη της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, την οποία ονομάζει τουρκική. Ενώ τον Τ. Ερντογάν τον προσφωνεί «Πρόεδρε της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της αποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας»

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης δημοσίευσε ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη στην Ελλάδα, του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η ανακοίνωση της αυτοποκαλούμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής» έχει ως εξής:

«Κύριε Ρετζέπ Ταγίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Πρόεδρε της Τουρκικής Δημοκρατίας

Εμείς ως Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, ευχόμαστε η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσετε στην χώρα μας την Ελλάδα στις 7 & Δεκεμβρίου, να περάσει ωραία και να φέρει επωφελή αποτελέσματα. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας καλώς ήλθατε, χαρά φέρατε.

Αυτή η μετά από 65 χρόνια επίσκεψη που θα γίνει με την ιδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας, οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντική για την πατρίδα μας και για την μητέρα πατρίδα μας. Το γεγονός μάλιστα πως σε ένα τμήμα της επίσκεψης σας θα βρεθείτε και θα αγκαλιαστείτε με την κοινότητα των Τουρκο-μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης, είναι κάτι που θα μας ευχαριστήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Την ευθύνη που ως πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχετε αναλάβει, εξ ονόματος της παγκόσμιας ειρήνης, την θέση σας δίπλα στον καταπιεζόμενο και την στάση σας έναντι των τυράννων, αναμφίβολα την εκλαμβάνουμε ως μεγάλο κέρδος για τον κόσμο μας.

Πρόεδρε της μητέρας πατρίδας μας Τουρκίας, εσάς και τους πολύτιμους συναδέλφους σας που είναι μαζί σας, ως Συμβουλευτική Επιτροπή και εξ ονόματος της Τουρκομουσουλμανικής Κοινότητας Δυτικής Θράκης, σας καλωσορίζουμε στην περιοχή μας, υποβάλουμε τον εγκάρδιο σεβασμό μας και δηλώνουμε πως θα αισθανθούμε τιμή και περηφάνια να σας φιλοξενήσουμε στην Δυτική Θράκη μας»