Η απόφαση σοκ που φέρνει πανικό στο μοντέλο που πιάστηκε με τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

 
Η απόφαση σοκ που φέρνει πανικό στο μοντέλο που πιάστηκε με τα ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

Ενημερώθηκε: 11/12/17 - 12:12

Δυσκολεύει η κατάσταση για το 19χρονο μοντέλο Ειρήνη Μελισσαροπούλου που πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Χόνγκ Κόνγκ με 2,6 κιλά ναρκωτικά. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ για διακίνηση κοκαΐνης, ενώ και τα νέα που έρχονται συνεχώς δεν είναι και τα καλύτερα. Ο δικηγόρος της δίνει σκληρή μάχη, καθώς η ποινή που αντιμετωπίζει η 19χρονη είναι μέχρι και ισόβια, καθώς οι ποινές στην Κίνα για υποθέσεις σχετικά με ναρκωτικά είναι πολύ αυστηρές.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Η ιστορία δεν είναι σύμμαχος του νεαρού μοντέλου καθώς ένα χρόνο υπήρξε ακριβώς παρόμοια υπόθεση με την απόφαση του δικαστηρίου να αφήνει ελάχιστες ελπίδες στην . Μια κοπέλα από εξωτικό προορισμό είχε ακολουθήσει τυχαία (;) την ίδια διαδρομή με το 19χρονο μοντέλο, και την είχαν συλλάβει με σχεδόν την ίδια ποσότητα ναρκωτικών.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

κοκαΐνης

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου 2016, η κοπέλα έφθασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ από τη Βραζιλία μέσω Αιθιοπίας. Δεν της επετράπη η είσοδος. Οι δύο βαλίτσες της ελέγχθηκαν εξονυχιστικά. Οι τελωνειακοί βρήκαν κοκαΐνη μέσα σε ειδική κρύπτη σε κάθε της βαλίτσα. Η κοπέλα είχε επίσης 660 δολάρια και δύο κινητά τηλέφωνα μαζί της. Παραδέχτηκε ότι πήρε τις δύο βαλίτσες στο Χονγκ Κονγκ για λογαριασμό του φίλου της! Τους είπε δε, ότι τα χρήματα της τα έδωσαν για έξοδα ταξιδίου! Η αξία της ξεπερνούσε τα 7 εκατομμύρια δολάρια!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η 30χρονη Βενεζουελανή που πιάστηκε πέρσι όπως η Μελισσαροπούλου είχε ένα γιο και μια κόρη. Ήταν καταστηματάρχης (μαγαζί με ρούχα) και έβγαζε περί των 120.000 μπολιβάρ τον μήνα. Ο «έντιμος βίος» όμως δεν έπεισε το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ! Την καταδίκασε για εμπορία και για τα 3 κιλά κοκαΐνης έφαγε 25 χρόνια φυλάκισης. Για καλή της τύχη η ποινή μειώθηκε σε 17 χρόνια και 6 μήνες, γιατί το δικαστήριο έδειξε καλή πίστη σε ότι ανέφερε σχετικά με το διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης. Ένα κύκλωμα που φαίνεται να έμπλεξε και την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου στα δίχτυα του.