Τραγωδία στην Κατερίνη: Εικόνες που σοκάρουν από το σπίτι της φονικής πυρκαγιάς

 
Συγκλονίζουν οι εικόνες από την πενταώροφη πολυκατοικία της τραγωδίας στη Κατερίνη,με τρεις νεκρούς-Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα το πώς ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενημερώθηκε: 17/12/17 - 16:26

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα την τραγωδία που σημειώθηκε σε πενταώροφη πολυκατοικία και προκάλεσε τον φρικτό θάνατο τριών ανθρώπων.

Τραγωδία! Τρεις άνθρωποι νεκροί μετά από φωτιά σε πολυκατοικία στη Κατερίνη

διαμέρισμα

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής (17/12) , όταν σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρό άτομο μέσα στο του 1ου ορόφου. Ακολούθως οι πυροσβέστες εντόπισαν άλλα δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.Το τραγικό είναι ότι οι δύο τελευταίοι ένοικοι πέθαναν από τις αναθυμιάσεις.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η συνολική δύναμη της Πυροσβεστικής στο σημείο ήταν επτά οχήματα και είκοσι άντρες. Χαρακτηριστικό της αποπνικτικής κατάστασης είναι το γεγονός ότι με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε.

"

Σύμφωνα με το τοπικό lefteria.blogspot.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε στον πρώτο όροφο της πίσω πλευράς της πολυκατοικίας, όπου διέμενε ένας 77χρονος. Νεκρός είναι και ο 81χρονος αδελφός του 77χρονου, καθώς και η 43χρονη κόρη του 81χρονου, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο και πέθαναν από τις αναθυμιάσεις του καπνού που ερχόταν από τον πρώτο όροφο.