Late Night: Αποκάλυψη! Ο λόγος που «έκοψε» ο Αθερίδης από τον Σεργιανόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Late Night: Αποκάλυψη! Ο λόγος που «έκοψε» ο Αθερίδης από τον Σεργιανόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 20/12/17 - 12:05

Late night: Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στη χτεσινή (19/12) του νυχτερινή εκπομπή ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος- μεταξύ άλλων- μίλησε για την άγνωστη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Αποκάλυψε ότι προσπάθησε να τον βοηθήσει να νικήσει και τον δικό του εθισμό με το αλκοόλ αλλά τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος στην προσπάθειά του να πολεμήσει τους προσωπικούς του «δαίμονες», ενώ μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, για τη σχέση του με το Θεό και για τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Βόμβα»! Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας - Τι συνέβη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκο Σεργιανόπουλο

Θοδωρής Αθερίδης

«Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς πήγα το 1999. Δεν είχα πρόβλημα που οι άλλοι ήξεραν ότι είμαι γνωστός ηθοποιός, δεν ντράπηκα καθόλου. Και η προσπάθειά μου τότε να φέρω και τον Νίκο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, ισχύει αυτό που λες, τον , ο οποίος μου είπε “Θοδωρή, να πάω εγώ σε άγνωστους ανθρώπους και να πω με λένε Νίκο και είμαι αλκοολικός, δεν υπάρχει καμία περίπτωση”. Του λέω “γιατί; Αφού και αυτοί το ίδιο θα είναι”. Δεν μπορούσε να το κάνει. Το καταλαβαίνω τώρα που το ρωτάς εσύ. Δεν πήγε ποτέ ο Νίκος κι έτσι κόψαμε και παρέα. Γιατί μου είπαν εκεί πέρα μέσα ότι “αν συνεχίσω παρέα, αντί να τον φέρω εγώ εδώ, θα πάω εγώ πίσω”», αποκάλυψε ο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LATE NIGHT

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα ο Θοδωρής Αθερίδης: