Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Τι υποστηρίζουν οι ιατροί

 
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Τι υποστηρίζουν οι ιατροί

Ενημερώθηκε: 27/12/17 - 08:26

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Έλληνας παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμες.

Δραματικές είναι οι ώρες για την οικογένειά του. Η σύζυγός του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ράκος ψυχολογικά και προσπαθεί να σταθεί όρθια, έχοντας δίπλα της συγγενείς και φίλους για να της δίνουν κουράγιο.

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και η τραγική σύμπτωση

Εντατική

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν για να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Υπενθυμίζεται πως στην όπου βρίσκεται ο παρουσιαστής δεν επιτρέπεται να μπει κανείς, παρά μόνον η σύζυγός του, και αυτή για ελάχιστα λεπτά.

τροχαίο

Το

παρουσιαστής

Ο γνωστός , που έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Mega Star» και το πρωινό «Όμορφος Κόσμος το πρωί» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενεπλάκη σε τροχαίο την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ γυρνούσε σπίτι του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο παρουσιαστής συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να βρεθεί στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένος. Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και άμεσα τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Σε ΣΟΚ η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Έπειτα από 8 ώρες μάχης, οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η κατάστασή του παραμένει «δύσκολη», μιας και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.