Η Αποστολία Ζώη μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)

 
Η Αποστολία Ζώη μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 08:37

Η νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη, δίνει συνέντευξη και μιλά- μεταξύ άλλων- πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Γιώργο Μαραγκό.

Στο περιοδικό «People» και τη Σόνια Καζόνι, η όμορφη Αποστολία Ζώη έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Γιώργο Μαραγκό.

Nomads: Mε ποιους διασκέδασε η Αποστολία Ζώη; (ΦΩΤΟ)

«Έχει ξαναγίνει για δύο μήνες. Τώρα σπάσαμε το ρεκόρ! Είναι κάτι που είχαμε συζητήσει και είχαμε προετοιμάσει στο μυαλό μας. Άλλο, βέβαια, στην πράξη», εκφράζει.

Και προσθέτει: «Δεν με φοβίζει (η δημοσιότητα), απλά δεν είμαι άνθρωπος που το διατυμπανίζω ή το σχολιάζω ανοιχτά. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Και δεν βάζω πρόγραμμα στη ζωή μου. Ζω την κάθε μέρα και πορεύομαι με ό,τι νιώθω. Προς το παρόν δεν έχω κάτι τέτοιο (για οικογένεια) στο μυαλό μου».

My Style Rocks: Η Τούνη «σπάει» τη σιωπή της - Ήταν ζευγάρι με τον Χάρη Χριστόπουλο;

Αναφερόμενη και στην πρόταση που δέχτηκε για να συμμετάσχει στο Nomads, τονίζει: «Έχω πάψει εδώ και χρόνια να λέω «ποτέ», γιατί όλα τα «ποτέ» μου τα «λούστηκα». Πάντα εξαρτάται από τη στιγμή και την πρόταση η απόφασή μου».

Να σημειωθεί πως οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του FThis, για πρώτη φορά μαζί, μετά την επιστροφή της τραγουδίστριας από το Palawan των Φιλιππίνων, όπου την περίμενε στο αεροδρόμιο.