Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζουν την πρόκριση "Δικέφαλοι" και Πανιώνιος

 
Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζουν την πρόκριση "Δικέφαλοι" και Πανιώνιος

Ενημερώθηκε: 09/01/18 - 14:18

Με τρείς αναμετρήσεις γίνεται η αρχή στις ρεβάνς για τη φάση των "16" του Κυπέλλου και τα "φώτα" πέφτουν κυρίως "Γεντί Κουλέ", αλλά και σε ΟΑΚΑ-Τούμπα.

πγσσοφη

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον -έπειτα από τα σκορ στα πρώτα ματς- υπάρχει στο ματς (15:00) του ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τους "κυανέρυθρους" να έχουν το "καθαρό", 2-0 από τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αγωνιστεί δίχως τον Μανώλη Σιώπη που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους τραυματίες Περογαμβράκη, Μονιάκη, Λεάλ.

Με τα εισιτήρια ανά χείρας βρίσκονται οι "Δικέφαλοι". Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17:15 τα Τρίκαλα, τρεις εβδομάδες μετά το άνετο 5-1 στο "Καυτανζόγλειο" και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του εν όψει και της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή. Επιστρέφει ο Μακ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του για την κόκκινη που είχε δεχθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

παναιαεκ

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση (19:30) της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, που είναι η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και η τρίτη μέσα σε τρεις εβδομάδες. Ευκαιρίες σε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" έχουν το μαξιλαράκι του 4-0 από το Αγρίνιο. Ντεμπιούτο αναμένεται να κάνει ο Μοράν.