Σοκ στη Σαλαμίνα: Καταγγελία - φωτιά για πατέρα που βίασε την 6χρονη κόρη του!

 
Σοκ στη Σαλαμίνα: Καταγγελία - φωτιά για πατέρα που βίασε την 6χρονη κόρη του!

Ενημερώθηκε: 15/01/18 - 17:12

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που αφορά σε μια 6χρονη και τον πατέρα της, τον οποίο κατήγγειλαν οι γιατροί που νοσήλευσαν το παιδί στο «Αγλαΐα Κυριακού» με ακατάσχετη αιμορραγία!

Αγλαΐα Κυριακού»

Πρόκειται για μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα κορίτσι μόλις 6 ετών, που συγκλονίζει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, πριν από περίπου μια εβδομάδα, το κορίτσι πήγε στο « με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα.

Νεκρή 57χρονη από έκρηξη και πυρκαγιά σε διώροφο κτίσμα στη Σαλαμίνα

καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema. gr, η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που ανέλαβαν τη νοσηλεία του, η 6χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού. Γι' αυτό και ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε στην αστυνομία, η οποία, μετά από έρευνα, συνέλαβε τον 36χρονο πατέρα του παιδιού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 36χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι, έχοντας ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Το κινητό κρύβει το «μυστικό» της υπόθεσης;

Μάλιστα, το παιδί ήταν σε τόσο κακή και σοβαρή κατάστασή, όπως φαίνεται στο protothema. gr, που κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί. Δυόμιση ώρες κράτησε το χειρουργείο, ενώ ο πατέρας τόλμησε να πάει και αυτός στο νοσοκομείο την ημέρα του χειρουργείου και να ρωτήσει για την κατάσταση του, αν και έφυγε σχεδόν αμέσως.

Πλέον, ο δράστης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε, βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.