Novartis: «Χοντροκομμένη φάρσα» χαρακτηρίζει την υπόθεση ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι μοίραζε τις μίζες

 
Novartis: «Χοντροκομμένη φάρσα» χαρακτηρίζει την υπόθεση ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι μοίραζε τις μίζες

Ενημερώθηκε: 07/02/18 - 17:04

«Χοντροκομμένη φάρσα» που σύντομα θα καταπέσει χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο πρώην αντιπρόεδρος της Κωνσταντίνος Φρουζής, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο κ. Φρουζής μιλάει επίσης για «στημένους ψευδομάρτυρες και άθλιους συνεργάτες τους» οι οποίοι βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες και σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, από τη δικογραφία της υπόθεσης που εστάλη στη Βουλή κατονομάζεται από τους προστατευόμενους μάρτυρες ως ο άνθρωπος που μετέφερε τα χρήματα σε πολιτικά πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Φρουζή:

Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει.

Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία οπού τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου.

Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

Φρούζης