Βίντεο ντοκουμέντο: Οι Τούρκοι εργάζονται για την ανέγερση φυλακίου απέναντι από τα Ίμια

 
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε εδώ και μερικές ώρες από την Μιλιέτ δείχνει το σημείο όπου πραγματοποιούν στρατιωτικές εργασίες οι Τούρκοι για την ανέγερση φυλακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 14/02/18 - 21:37

Στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται ακριβώς απέναντι από τα Ίμια, στα παράλια της Αλικαρνασσού, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, όπως φαίνεται και από βίντεο που δημοσίευσε η Μιλιέτ και θα δείτε παρακάτω.

Αρχικά, η εφημερίδα Cumhuriyet δημοσίευσε φωτογραφίες από την παραλία Gumusluk, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες, ενώ όπως αναφέρει το δημοσίευμα μετά την ένταση στο Αιγαίο ανάμεσα σε τουρκικά και ελληνικά πλοία παράκτιας ασφάλειας στα Ίμια, θα κατασκευαστεί στρατιωτική εγκατάσταση στην παραλία Gumusluk η οποία βρίσκεται απέναντι από τις βραχονησίδες.

Στρατιωτικές εγκαταστάσεις απέναντι από τα Ίμια κατασκευάζουν οι Τούρκοι (ΦΩΤΟ)

«Τα έργα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς στην παραλία», επισημαίνει η Cumhuriyet ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένα στρατιωτικό πλοίο βρίσκεται απέναντι από την συγκεκριμένη παραλία όλη μέρα.

Την ίδια στιγμή βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο όπου οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει τις στρατιωτικές εργασίες για να "χτίσουν" το φυλάκιο απέναντι από τα Ίμια ώστε να ελέγχουν την θαλάσσια περιοχή, φέρνει στη δημοσιότητα η Μιλιέτ.Μάλιστα όπως φαίνεται, τα τουρκικά πλοία παραμένουν στην περιοχή, ενώ επικρατεί σχετικά άσχημος καιρός.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

«Τα έργα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς στην παραλία» αναφέρει από την άλλη χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet, ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένα στρατιωτικό πλοίο βρίσκεται απέναντι από την συγκεκριμένη παραλία όλη μέρα.

Μάλιστα, οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι κατά την διάρκεια της νύχτας της 13ης Φεβρουαρίου 3 ελληνικά πλοία του λιμενικού μπήκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα για 15 λεπτά αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των τούρκων να αποχωρήσουν.