Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού: Δεν αντέχουν άλλο και χωρίζουν! (ΦΩΤΟ)

 
Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού: Δεν αντέχουν άλλο και χωρίζουν! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 16/02/18 - 11:50

Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού: Μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να ανακοινώσουν από κοινού την απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο, τέσσερις μέρες μετά τα 49α γενέθλια της ηθοποιού.

Μέσα από την ανακοίνωση τους περνάνε στην αντεπίθεση και κατηγορούν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά πως δεν μπορούν να αντισταθούν στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις. Οι δύο ηθοποιοί δηλώνουν πως χωρίζουν σαν φίλοι, με βαθύ σεβασμό και χωρίς δράμματα!

Με ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το μυστικό της Τζένιφερ Άνιστον για τέλεια επιδερμίδα είναι πάμφθηνο!

Και πρόσθεσαν: «Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

σ