Η Φωτεινή Δάρρα «γίνεται» Τζένη Βάνου για μια νύχτα (ΦΩΤΟ)

 
Η Φωτεινή Δάρρα «γίνεται» Τζένη Βάνου για μια νύχτα (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 02/03/18 - 18:56

Η Φωτεινή Δάρρα «γίνεται» Τζένη Βάνου για μια νύχτα και ερμηνεύει αγαπημένο ρεπερτόριο μιας κορυφαίας φωνής, με την συνοδεία πιάνου, για μια μοναδική παράσταση την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στο θέατρο Παλλάς

Μετά τη sold ουt παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τις εξαιρετικές κριτικές που απέσπασε, η Φωτεινή θα αφηγηθεί στοιχεία από τη ζωή της Ελληνίδας Edith Piaf, δηλαδή της Ευγενίας Βραχνού γνωστής ως Τζένη Βάνου.

d

Την σκηνοθεσία στην παράσταση της Αθήνας συνυπογράφει ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο επί σειρά ετών συνεργάτης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Μαρινέλλας κ.α Την πρώτη φορά που η Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσε δισκογραφικά τα τραγούδια της Τζένης Βάνου, ο δίσκος έγινε πλατινένιος σε πωλήσεις. Ακολούθησαν τότε συναυλίες στο Παλλάς οι οποίες έγιναν sold out.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλοι ήταν εκεί για τη δική τους Αρλέτα

Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ο μαέστρος που εμπιστεύονται όλοι οι τραγουδιστές. Μαζί τους οκταμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών που μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών του ‘50 , ’60 και ’70 , σε μια απολαυστική δίωρη παράσταση!
Συμμετέχουν οι Ηθοποιοί - Τραγουδιστές:

Γιάννης Αθητάκης, Ζωή Βατίστα, Μαρία Γεροδήμου, Χριστίνα Ελληνοδέλη, Αγγελική Κουτελέκου