Ριζικές αλλαγές ετοιμάζει στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 
Μεγάλες αλλαγές φέρεται να ετοιμάζει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εθνικές εκλογές

Ενημερώθηκε: 05/03/18 - 23:58

Έντονες είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές μέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία σχετικές με ριζικές αλλαγές στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζει να ρίξει στην "μάχη" πολλά βασικά στελέχη στις γραμματείες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να τους εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις επόμενες εκλογές.Πρόσωπα πασίγνωστα φυσικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά επί της ουσίας "άφθαρτα" στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

parapolitika.gr

Οι αλλαγές, σύμφωνα με τα , ενδέχεται να γίνουν σε λιγότερο από μήνα, τουλάχιστον αμέσως μετά το Πάσχα.

Πρώτοι υποψήφιοι για… εθελούσια ή μη έξοδο, οι επικεφαλής των γραμματειών της Πειραιώς και οι αναπληρωτές τους που επιθυμούν να μπουν στην κούρσα για μια θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Ο λόγος για περιπτώσεις όπως του Τάσου Γαϊτάνη, του Βασίλη Ξυπολητά, του Βασίλη Σαπανάκη και του Μανώλη Γραφάκου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι στην Β΄ Αθήνας.

Μετά την παραίτηση του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΝΔ στην Βουλή Σπύρου Καπράλου, ο οποίος θα πολιτευθεί στην Φθιώτιδα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντίστοιχες εξελίξεις και αναφορικά με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος έχει βάλει πλώρη επίσης για την Β' Αθήνας, καθώς και με άλλα κεντρικά στελέχη που ακούγονται για τις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.

Ερωτηματικό επίσης συνιστά σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα μυστικά του συστήματος Μητσοτάκη η παραμονή ή μη του Κώστα Τσιάρα στην θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Και όχι, δεν είναι προβληματισμός για θέματα πειθαρχίας, αλλά οργάνωσης για να βγουν νέα πρόσωπα στην επιφάνεια.