Άγριο ξύλο για τους πλειστηριασμούς (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Σκηνές «φαρ ουέστ» με φόντο τους πλειστηριασμούς!

Ενημερώθηκε: 07/03/18 - 20:42

Από άγριο ξύλο, χημικά και τραυματισμούς στιγματίστηκαν οι συγκεντρώσεις κατά των πλειστηριασμών με απολογισμό τρεις τραυματίες μέσα στους οποίος βρίσκεται και μία γυναίκα.

Άγριο ξύλο για τους πλειστηριασμούς

αστυνομίας

Τα αίματα «άναψαν» έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18, όταν η αστυνομία ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους ότι στο γραφείο θα μπορέσουν να ανέβουν μόνο οι κύριοι Στρατούλης και Λαφαζάνης. Η ένταση πυροδοτήθηκε δευτερόλεπτα αργότερα, αφού ο κόσμος επιτέθηκε κατά της .

Την ίδια στιγμή, διοικητική έρευνα διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για τα επεισόδια, σχετικά με το γεγονός ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα δύο διαδηλωτές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία τραυματίστηκαν και τέσσερις αστυνομικοί.

 

Εξώδικα σε Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά για το θέμα των Σκοπίων!

Διαβάστε επίσης: 

ΕΚΑΒ

Με τη σειρά τους οι άνδρες των Αρχών απάντησαν με χημικά, ώστε να διαλύσουν το πλήθος. Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι με το να καταφθάνει, για να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα.

Άγριο ξύλο για τους πλειστηριασμούς

Μάλιστα, όταν ένοικος πολυκατοικίας πήγε να μπει στο διαμέρισμά του, η αστυνομία προσπάθησε να τον απωθήσει ξεσηκώνοντας εκ νέου το πλήθος με τη λύση να δίνει η σύζυγος του εν λόγω κυρίου, αφού ενημέρωσε την αστυνομία για την ταυτότητά του!