DWTS: Το πρώτο μήνυμα του Αντώνη Βλοντάκη για τον σοβαρό τραυματισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

 
DWTS: Το πρώτο μήνυμα του Αντώνη Βλοντάκη για τον σοβαρό τραυματισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 08/03/18 - 13:53

DWTS: Η ξαφνική αποχώρηση του Αντώνη Βλοντάκη από το χορευτικό σόου του ANT1 εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του, τους άφησε όλους άφωνους, και ανήσυχους για την κατάσταση της υγείας του.

Ο πολίστας μετά από σοβαρό τραυματισμό στις πρόβες του Dancing with the stars, αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα καθώς θα αναγκαστεί να κάνει και χειρουργείο, όμως προτίμησε ο ίδιος, λίγο πριν γίνει γνωστή η είδηση, να κάνει μία ανάρτηση στα social media του για να εξηγήσει τι έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Dancing With The Stars: Χτύπησε σοβαρά παίκτης και αποχωρεί εσπευσμένα

«Κι έτσι, σε μια στιγμή, αλλάζουν όλα. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στο υπέροχο χορευτικό μου ταξίδι. Συνεχίστε να στηρίζετε τον ιερό σκοπό του Make a wish_grecce. Εγώ θα ξαποστάσω λιγάκι και θα επανέλθω δριμύτερος! Ελίνα Πίνη σ ευχαριστώ που με ανέχτηκες»

Κι έτσι, σε μια στιγμή, αλλάζουν όλα. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στο υπέροχο χορευτικό μου ταξίδι. Συνεχίστε να στηρίζετε τον ιερό σκοπό του @makeawish.greece. Εγώ θα ξαποστάσω λιγάκι και θα επανέλθω δριμύτερος! @elina_pini σ ευχαριστώ που με ανέχτηκες! #dwts6 #dwtsgr #ant1 @dwts_ant1 @dancingwiththestarspage @ant1tv

Antonis Vlontakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@antonisvlontakis) στις