ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο "θάνατος του Στάλιν", ο θυμωμένος Κέιτζ και ο Μπρους Γουίλις στα όπλα

 
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  Ο θάνατος του Στάλιν είναι ίσως η ταινία που ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 09/03/18 - 08:59

Ο

Ι ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο θάνατος του Στάλιν είναι ίσως η ταινία που ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα της στους ελληνικούς κινηματογράφους ,με...θανατηφόρες ατάκες, ενώ κατά τ' άλλα έχουμε τον Νίκολας Κέιτζ σε ένα θρίλερ με τετριμμένο ίσως επιδημικό σενάριο, τον Αλ Πατσίνο σε παιχνίδια "κρεμάλας" και τον Μπρους Γουίλις να παίρνει ξανά το...τουφέκι του, όπως παλιά. Ξεχωρίζουμε επίσης και το "Αγκάθι" , μια συμπαραγωγή Ελλάδας – Δανίας.

Ας τις δούμε αναλυτικά:

Ο θάνατος του Στάλιν (The Death of Stalin): Tα γεγονότα που ακολούθησαν το θάνατο του Στάλιν στο Κρεμλίνο, μέσα από σπονδυλωτές ατάκες, ,με έναν Αρμάντο Ιανούτσι να δίνει ρέστα με την κωμική του πένα.

Foxtrot: Με αφορμή το χαμό ενός στρατιώτη, ο Μαόζ αποτυπώνει τις αποχρώσεις του πένθους αρχικά, για να περάσει μετά χωρίς προειδοποίηση σε ένα δεύτερο μέρος, σουρεαλιστικό σχεδόν στην αποφασιστικότητά του να μη δώσει εξηγήσεις με το καλησπέρα σας..Κάτι σαν το φοξτρότ...Ειδικό βραβείο της Eπιτροπής Φεστιβάλ Βενετίας

Mom and Dad: Μια μυστήρια επιδημία προκαλεί μαζική υστερία και μετατρέπει γονείς σε φονικές μηχανές που στρέφονται εναντίον των παιδιών τους. Η επιστροφή ενός γνώριμου Νίκολας Κέιτζ.

Death Wish: Ο Μπρους Γουίλις από ήρεμος γιατρός που σώζει ζωές, αλλάζει άποψη και χαρακτήρα, όταν χάνει γυναίκα και κόρη.

Αγκάθι (Thorn): Είναι μια ταινία- συμπαραγωγή Ελλάδας – Δανίας: Η Λίζα και ο Γιάκομπ μόλις παντρεύτηκαν. Την ίδια νύχτα αποφασίζουν να πάνε ταξίδι του μέλιτος στην επαρχία της Δανίας. Ο Γιάκομπ, όμως, δεν γνωρίζει τον προορισμό τους.Πώς άθελα μπορείς να βλάψεις την αγάπη...

Το παιχνίδι του δολοφόνου (Hangman): Ένας πρώην ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν ειδικό στα εγκληματικά προφίλ για να εντοπίσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που επικοινωνεί μαζί τους μέσω της... «κρεμάλας».Ο καταξιωμένος Αλ Πατσίνο στα γνωστά του.

Do it Yourself (DIY): Ο Άλκης, ένας μικροαπατεώνας, συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα viral βίντεο, που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα του Δανιήλ Μπεζεριάνου, ενός παράνομου επιχειρηματία.Όμως παγιδεύεται μέσα σε ένα στούντιο πορνό..Θα τα καταφέρει να αποδράσει;