Δήλεσι: Εξέλιξη σοκ! Καταγγέλουν τους γονείς τους για ενδιοικογενειακή βία

 
Δήλεσι: Εξέλιξη σοκ! Καταγγέλουν τους γονείς τους για ενδιοικογενειακή βία

Ενημερώθηκε: 17/03/18 - 17:19

Δήλεσι: Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης των δύο ανήλικων κοριτσιών από το Δήλεσι, οι οποίες «βρέθηκαν» αφού επικοινώνησαν οι ίδιες με την αστυνομίας, δίνοντας έτσι λήξη στο θρίλερ της εξαφάνισής τους.

Τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί την περασμένη Δευτέρα (12/03) στο Δήλεσι. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι κοπέλες αφού συνομίλησαν με ειδικούς από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ήρθαν σε επαφή με αστυνομικούς, στο Ναύπλιο, ωστόσο, οι δύο αδερφές δηλώνουν πως δεν θέλουν να γυρίσουν σπίτι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι δύο αδελφές καταγγέλουν τους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία με επιθέσεις, λεκτικές και όχι μόνο, κυρίως από τον πατέρα τους, βάζοντας, ωστόσο, «στο κάδρο» και τη μητέρα τους, ενώ από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει πως δεν ήθελαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Βρέθηκαν τα δυο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί στο Δήλεσι

Οι δύο αδελφές, οι οποίες έδωσαν κατάθεση - όπως και ο 19χρονος που ήταν μαζί τους - στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και άλλους γιατρούς.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση του μετά την εύρεση των ανήλικων αδελφών, τόνιζε ότι «θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».