Νέα τροπή στον βασανισμό του σκύλου από φαντάρους: Εμφανίσθηκε κυνηγός που λέει ότι είναι δικός του ο σκύλος

 
Νέα τροπή στον άγριο βασανισμό σκύλου από δύο φαντάρους σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα - Ο  κυνηγός που αναφέρει ότι του ανήκει (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: epirus-tv-news

Ενημερώθηκε: 26/03/18 - 19:20

Νέα τροπή παίρνει ο άγριος βασανισμός σκύλου από δύο φαντάρους σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα, καθώς εμφανίστηκε ένας κυνηγός που αναφέρει ότι του ανήκει!

Την ώρα που οι δύο πρωταγωνιστές της φρικτής υπόθεσης (Νικόλαος Τζούνας και Γεώργιος Χαρίτος) εμφανίζονται μετανιωμένοι εκφράζοντας με δήλωσή τους σε τοπική ιστοσελίδα,την ειλικρινή τους συγγνώμη για το αποτρόπαιο περιστατικό, ένας κυνηγός, βλέποντας το βίντεο, αναγνώρισε την σκυλίτσα που είχε κάποτε και που είχε χαθεί!

Συγνώμη ζητούν οι δύο πρωταγωνιστές για το βασανισμό σκύλου σε στρατόπεδο της Κόνιτσας

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο epirus-tv-news, το καλοκαίρι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, έδωσε τον σκύλο στον ανιψιό του που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πληκατίου, να το κρατήσει μαζί με τα υπόλοιπα ζώα.Την σκυλίτσα την είχε ονομάσει Μούργα.

Κάποια στιγμή, η Μούργα άρχισε να γυρίζει στο Πληκάτι και ο κυνηγός πίστεψε ότι την είχαν φάει λύκοι, αφού δεν την εντόπισε πουθενά.Μέχρι που είδε το φρικιαστικό βίντεο...

Επιβίωσε ο σκύλος που βασάνισαν οι φαντάροι-Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

«Εχω άλλα δύο σκυλιά, το ένα μάλιστα αδερφάκι της, που περιμένουν μαζί με όλη την οικογένειά μου να υποδεχτούμε όσο γίνεται πιο σύντομα και πάλι πίσω τη Μούργα μας. Αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πάω πιθανότατα αύριο στο Πληκάτι για να την πάρω και πάλι στο σπίτι της. Είμαι κυνηγός έχω μάθει να αγαπώ και να σέβομαι τα ζώα .Θέλω να σας υπογραμμίσω και θέλω να το μεταφέρετε ,πως οι σοβαροί κυνηγοί σέβονται το θήραμα ,το περιβάλλον και τη φύση. Οι κυνηγοί δεν είμαστε φονιάδες, άλλωστε το ένστικτο του κυνηγιού είναι στο DNA του ανθρώπου,ευγνωμονούμε τη φύση γι αυτό που μας δίνει και σεβόμαστε, επαναλαμβάνω, το θήραμα» είπε ο κυνηγός στην εκπομπή TATIANA LIVE: