Απίστευτο παραλήρημα από τον εθνικιστή Μπαχτσελί: «Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

 
Απίστευτο παραλήρημα από τον εθνικιστή Μπαχτσελί: «Ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με τους παππούδες σας»

Ενημερώθηκε: 27/03/18 - 17:52

Δεν έχει προηγούμενο η αήθης και γεμάτη ύβρεις δήλωση του αρχηγού των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα με τρόπο που ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας και θράσους.

«Ο βυθός της θάλασσας του Αιγαίου είναι γεμάτος από τους παππούδες τους», είπε ο Μπαχτσελί, γεγονός που καταδεικνύει ότι ο κυβερνητικός εταίρος του κ. Ερντογάν δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προσπαθεί να δυναμιτίζει το κλίμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με άγνωστο σκοπό, καθώς τέτοιες επιθέσεις είναι αποδεδειγμένο ότι δεν μπορούν αν οδηγήσουν πουθενά.

«Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί.

Είναι φανερό πως ο ηγέτης των «Γκρίζων Λύκων» δεν έχει ίχνος ντροπής, όταν αναφέρεται σε περιστατικά τέτοιου είδους, καθώς μοναδικό αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος, ο οποίος δεν έχει τέλος.

Ο ίδιος, μάλιστα, επιτέθηκε με περίσσεια αδιαντροπιά και κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινήσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της», είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.