Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι σε σχέση με Κύπρια τραγουδίστρια

 
Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Είναι σε σχέση με Κύπρια τραγουδίστρια

Ενημερώθηκε: 31/03/18 - 14:50

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Ο πρώην παίκτης του Survivor σύμφωνα με τις φήμες είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά.

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό Hello.

«Γνωριστήκαμε το Καλοκαίρι, την ημέρα του τελικού του Survivor. Λίγο πριν βγω στη σκηνή να τραγουδήσω με τον Βο, είδα τον Μάριο στα παρασκήνια, του έσφιξα το χέρι και του είπα συγχαρητήρια, έκανες την Κύπρο μας περήφανη. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι αναφέρει: «Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι. Ταιριάξαμε ως άνθρωποι πολύ, για αυτό και πλέον κάνουμε κολλητή παρέα. Οι ερωτικές σκηνές ήταν ένας ρόλος ο οποίος υποδυθήκαμε και οι δύο για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο φιναλίστ τουSurvivor σε ερώτηση για το αν η Γεωργία διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας γυναίκας που θα τον έκαναν να την ερωτευτεί απαντά: «Η Γεωργία είναι μια πάρα πολύ όμορφη παρουσία και φυσικά διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα έψαχνα σε μια κοπέλα. Είναι έξυπνη, κοινωνική, έξω καρδιά και ταιριάζουμε πολύ σε όλα. Όμως επιλέξαμε να μείνουμε δυο καλοί φίλοι για να μη χάσουμε αυτό που έχουμε».

Από την πλευρά της η Γεωργία δήλωσε: «Ο Μάριος είναι ένα αυθόρμητο παιδί που λέει πάντα ό,τι του έρχεται στο μυαλό, είναι τρελός, έξυπνος, έχει χιούμορ, είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και όμορφος άντρας. Εννοείται και έχει το στυλ του άντρα που θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Θα είναι πολύ τυχερό το κορίτσι που θα είναι δίπλα του, αφού είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος».