Σοκάρει η άγρια δολοφονία στον Ασπρόπυργο του 33χρονου Πακιστανού από τον παππού της Ελληνίδας συντρόφου του

 
Σοκάρει η άγρια δολοφονία στον Ασπρόπυργο από τον παππού της Ελληνίδας συντρόφου του

Ενημερώθηκε: 01/05/18 - 19:36

Σοκάρει η άγρια δολοφονία ενός 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο από τον 62χρονο παππού της συντρόφου του με σκαλιστήρι. Ο 62χρονος δεν ενέκρινε την σχέση της εγγονής του με τον 33χρονο από το Πακιστάν. Οι σχέσεις τους χαρακτηρίζονταν από συνεχείς εντάσεις, μέχρι που συνέβη το μοιραίο.

Ήταν το Σάββατο, 28.04.2018, όταν ο 62χρονος τσακώθηκε ξανά με τον 33χρονο έξω από το σπίτι του ζευγαριού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο 62χρονος θόλωσε, άρπαξε ένα σκαλιστήρι και κατάφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου 33χρονου που έπεσε νεκρός…

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 33χρονος «απείλησε» τον 62χρονο πως θα πάρει την εγγονή του και το παιδί τους και θα πάνε να ζήσουν στο Πακιστάν. Ήταν η στιγμή που ο παππούς της τα «έχασε» και του επιτέθηκε με το σκαλιστήρι.

Η 19χρονη κοπέλα διατηρούσε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια με τον 33χρονο Πακιστανό και είχαν γνωριστεί στην περιοχή του Ασπροπύργου στο Ήμερο Μέρος όταν ο Πακιστανός που έμενε λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, είχε πάει να βρει εργασία στην περιοχή.

Η 19χρονη Μαρία, έμενε με τους παππούδες της που την είχαν μεγαλώσει σαν δικό τους παιδί λόγω προβλημάτων με τους γονείς της. όπως λέει η ίδια.

Η 19χρονη κοπέλα που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της ιστορίας, αμφισβητεί την εκδοχή της Αστυνομίας. Μιλώντας σε μέσα ενημέρωση υποστηρίζει ότι δεν πιστεύει πως ο παππούς της σκότωσε τον άντρα της, αλλά κάποιος άλλος ενώ υπογραμμίζει πως ο 33χρονος Πακιστανός την χτυπούσε.

«Είμαι συγκλονισμένη, δεν ξέρω τι έγινε με τον άντρα μου.. Εγώ ήμουν μέσα και κοντεύω να τρελαθώ. Έχουν πάρει και τον παππού μου και είναι άδικο» λέει συντετριμμένη η 19χρονη μιλώντας στο protothema.gr. Όπως τονίζει δεν πιστεύει ότι ο παππούς της σκότωσε τον άντρα της α

«Δεν φτάνει που έχασα τον άντρα μου, έχασα και τον παππού μου, δεν μπορώ. Μου συμπεριφερόταν άσχημα και με χτυπούσε, είχαμε προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια... έμενε μόνος του πιο μακριά από τον δρόμο. Εκείνη την ημέρα για να πάμε βόλτα... Δεν πιστεύω ότι τον σκότωσε ο παππούς μου» είπε η 19χρονη Μαρία.

«Την ώρα που σκότωσαν τον άντρα μου ο παππούς μου και η γιαγιά μου ήταν άρρωστοι με πυρετό. Ο παππούς μου δεν ήξερε τίποτα» είπε και συνέχισε «δεν ξέρω πως έγινε το περιστατικό του θανάτου του άντρα μου. Είχε έρθει εδώ να με πάρει να πάμε βόλτα και τον περίμενα να έρθει σπίτι» τόνισε.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως δεν κατάφερε να δει ποιος σκότωσε τον άντρα της, γιατί όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα την στιγμή που άκουγε τον τσακωμό, κάποιος την τράβηξε και της φώναξε αγριεμένος να φύγει. «Σε μια στιγμή άκουσα έξω θόρυβο και πήγα να δω τι γίνετε αλλά όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα δεν μου το επέτρεψαν, κάποιος μου φώναξε να μην ανοίξω την πόρτα και την τράβηξε να κλείσει. Τότε ξεκίνησα να φωνάζω σταματήστε, τι τσακώνεστε έξω από το σπίτι μου. Δεν είναι καλά το παιδί μου, η γιαγιά μου και ο παππούς μου, είμαστε άρρωστοι, φύγετε» είπε

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, απογευματινές ώρες της 28-4-2018, έξω από την είσοδο οικοπέδου στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 62χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο της συντρόφου του θύματος. Ως κίνητρο των πράξεών του φέρονται οικογενειακές διαφορές.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».