Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά - Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

 
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά - Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Ενημερώθηκε: 01/05/18 - 09:49

Τέσσερις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη για τον σημερινό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Για τις 10 το πρωί έχει απευθύνει κάλεσμα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) στο μνημείο του Εργάτη (μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ).

Για τις 10.30 το πρωί είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας και της ΟΚΔΕ (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος) στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, ενώ την ίδια ώρα θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας οργανώσεις, σωματεία και σύλλογοι της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλληλέγγυοι στη ΒΙΟ.ΜΕ. και συλλογικότητες του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα ακολουθήσουν πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με προσωπικό ασφαλείας σήμερα τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ 

Με προσωπικό ασφαλείας κινούνται από το πρωί τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, λόγω της συμμετοχής του συνδικάτου των εργαζομένων του Οργανισμού στις απεργιακές εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετείται από συγκεκριμένο αριθμό λεωφορείων (ένα έως δύο ανάλογα με τη γραμμή).

Αντίθετα, η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή 78Ν που συνδέει το σταθμό των ΚΤΕΛ με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα λειτουργήσει κανονικά, όπως επίσης και τα ειδικά διασκευασμένα λεωφορεία για τη δωρεάν μετακίνηση των ΑμΕΑ.